#Açıklandı

Örümcek Adam - Eve Dönüş  Sen Örümcek Adamsın 02:12

Örümcek Adam - Eve Dönüş Sen Örümcek Adamsın

Örümcek-Adam - Eve Dönüş Sen Örümcek Adamsın Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ekibinin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp 00:51

Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp

Çin’in Şanghay kenti Yangzı Nehri açıklarında petrol tankeri ile yük gemisinin çarpışması sonucu yangın çıkarken, 14 kişiye ulaşılamadığı açıklandı...

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak 01:18

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak

Dünyanın gözü bir kez daha Rusya'ya çevrildi. Tescili alınan ilk korona aşısının, 40 bin kişide uygulanacağı açıklandı...

İstanbul Yeditepe Huzur Uygulamasında Toplamda 129 Bin TL Para Cezası Kesildi 03:51

İstanbul Yeditepe Huzur Uygulamasında Toplamda 129 Bin TL Para Cezası

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın da katıldığı Yeditepe Huzur Uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 135 bin 722 kişi sorgulanırken, toplamda 129 bin TL para cezası kesildi...

İstanbul'da Lodos ve Sağanak Alarmı 00:46

İstanbul'da Lodos ve Sağanak Alarmı

İstanbullular bugüne dikkat! Afet koordinasyon merkezince yapılan uyarıda, sağanak ve kuvvetli lodos beklendiği açıklandı...

Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu 00:26

Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu

Hatay'da yol kenarında damadın geline şiddette bulunmasının ardından, gelinin damattan şikayetçi olduğu açıklandı. Tartışmanın ise damadın yolda hızlı gitmesinden kaynaklandığı belirtildi...

Aziz Yıldırım Şike Davasından Beraat Etti 01:46

Aziz Yıldırım Şike Davasından Beraat Etti

Şike davasında karar açıklandı. Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırımın da aralarında bulunduğu 23 kişi “şike ve teşvik primi suçlarından beraat etti...

Örümcek Adam - Eve Dönüş  Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2 03:18

Örümcek Adam - Eve Dönüş Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2

Örümcek Adam - Eve Dönüş Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu 01:11

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu

BioNTech ile ABD merkezli ilaç şirketi Pfizer'ın geliştirdiği koronavirüs aşısının fiyatı belli oldu. İki doz halinde uygulanan aşının maliyeti açıklandı. Aşının tanesinin yaklaşık 280 liraya denk geldiği belirtildi...

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak 01:17

Eski ABD Başkanları Kamera Karşısında Aşı Olacak

Amerika'da halkı aşı olmaya teşvik etme amaçlı yapılan girişimlere yenisi eklendi. Eski ABD başkanların halka açık alanda koronavirüs aşısı yaptıracakları açıklandı. Bu girişimin kamera karşısında gerçekleşeceği konuşuld..

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

Beyaz Saray'da Halka Açık Korona Aşısı Yapılacak 01:19

Beyaz Saray'da Halka Açık Korona Aşısı Yapılacak

ABD'de Pfizer-BioNTech aşısına olan güveni arttırabilmek için bakanlar aşı olacaklarını duyurdu. Seçilmiş başkan Joe Biden'ın da önümüzdeki hafta aşılacağı açıklandı. Vladimir Putin'den de Sputnik V açıklaması geldi...

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 03:21

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının derinliği 15.94 kilometre olarak açıklandı...

Adana kebap dünya ikincisi... 02:18

Adana kebap dünya ikincisi...

DÜNYANIN EN LEZZETLİ GELENEKSEL YEMEKLERİ LİSTESİ AÇIKLANDI. ADANA KEBABI TÜM RAKİPLERİNİ SOLLADI. LİSTEDE TÜRK MUTFAĞINDAN BAŞKA SÜRPRİZ LEZZETLER DE VAR...

Milli Uzay Programı Dünya Basınında Geniş Yer Aldı 01:45

Milli Uzay Programı Dünya Basınında Geniş Yer Aldı

Türkiye'nin gelecek 10 yılını kapsayan milli uzay programı açıklandı. Program tüm dünya basınında geniş yer aldı...

Türkiye Levrek ve Çipurada Dünya Lideri 02:01

Türkiye Levrek ve Çipurada Dünya Lideri

Su ihracat rakamları açıklandı. Türkiye, 2020'de en fazla levreği Hollanda'ya, en çok çipurayı İtalya'ya ihraç etti...

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti 00:37

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti

Formula 1 dünyasının ünlü sunucularından Henry Hope-Frost bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Frost'un ölümü motorsporları camiasında hüzün yarattı. Formula 1 dünyasının sevilen ekran yüzlerinden Henry Hope-Frost..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Sırp manken davasında şok gelişme! 01:52

Sırp manken davasında şok gelişme!

SIRP MANKEN TANJA DUKİÇ YÖNETMEN SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETMİŞ,, DAVA AÇMIŞTI.. BUGÜNKÜ DURUŞMADA TELEFON KAYITLARI AÇIKLANDI. VE TÜM DAVANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GERÇEK ORTAYA ÇIKTI...

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..