#Ağaçkakan İşi fazla abartırsa

Duygu Özaslan Saç Bakım Rutinim 13:54

Duygu Özaslan Saç Bakım Rutinim

Bir süre çok fazla ürün denedim. Ama sizin de fark ettiğiniz gibi saçıma uygun olan ürünleri sonunda buldum! Bu videoda saç bakım rutinimi sizlerle paylaştım. Umarım faydalı olur..

İngiltere'nin Dünya Kupasını Kazanacağından Oldukça Emin Olan Adam Kupanın Dövmesini Yaptırdı 00:38

İngiltere'nin Dünya Kupasını Kazanacağından Oldukça Emin Olan Adam Kup

Fanatik İngiltere taraftarı bir adam vücuduna İngiltere'nin 2018 Dünya Kupasını kazandığını gösteren kupanın dövmesini yaptırdı. Turnuvanın sonucu hakkında konuşmak için oldukça erken ancak bu adam sonuç konusunda kendin..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kedinin Karşısında Eceliyle Oynayan Sinek Kuşu 01:11

Kedinin Karşısında Eceliyle Oynayan Sinek Kuşu

Evin bahçesinde koltukta yatan kedinin karşısında adeta onunla alay edercesine oyun oynayan sinek kuşu kediye fazla yaklaşmayıp mama olmaktan son anda giderek kurtuluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu Tunik Nasıl Dikilir 06:01

Aslı Afşaroğlu Tunik Nasıl Dikilir

Beklenen tunik videosu sonunda geldii :DD Merak etmeyin bundan sonra daha fazla dikiş ve diy vdeoları paylaşacağım. Hepinizi öpüyorumm :)..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle 08:50

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle

Herkese merhabalar , bu videomda özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj videosu hazırladım iki farklı ruj önerisi ile birlikte. yorumlarda çok fazla isteniyordu özel gün makyajı bende çekmek istedim tabiki :)..

Belgin Uruk Saç Ve Türban Modelleri 02:04

Belgin Uruk Saç Ve Türban Modelleri

Saç ve türban modelleri.. Gelin Başı Türban Bağlama Çiçekli şal bağlama modeli umarım beğenirsiniz Videolarımı beğenerek paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz ...

Belgin Uruk Kırmızı Nişanlık için Abiye Şifon Şal Modeli 05:42

Belgin Uruk Kırmızı Nişanlık için Abiye Şifon Şal Modeli

Kırmızı Nişanlık için Çiçekli abiye değişik şal bağlama modeli umarım beğenirsiniz Videolarımı beğenerek paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz ..videolardan haberdar olmak için Abone al tuşuna basarak takip de..

Belgin Uruk Çiçekli Değişik Şal Bağlama Modelleri 03:47

Belgin Uruk Çiçekli Değişik Şal Bağlama Modelleri

Çiçekli değişik şal bağlama modeli umarım beğenirsiniz Videolarımı beğenerek paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz ..videolardan haberdar olmak için Abone al tuşuna basarak takip de kalabilirsiniz iyi Seyirler ..

Belgin Uruk Gelin Saçı Yaptırmak İsteyenler İçin Yeni Topuz Modelleri Ve Yapılışı 03:03

Belgin Uruk Gelin Saçı Yaptırmak İsteyenler İçin Yeni Topuz Modelleri

Gelin Ve Nişan Saçı - Maşalı Saç Modelleri - Düğün Gelin Çalışmaları Videolarımızı beğenip paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz. Ayrıca videolardan haberdar olmak için ABONE OL tuşuna basabilirsiniz....

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belgin Uruk Taç Örgü Nasıl Yapılır 06:45

Belgin Uruk Taç Örgü Nasıl Yapılır

Videolarımızı beğenip paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz...

Belgin Uruk Microblading Kaş Yapımı 03:21

Belgin Uruk Microblading Kaş Yapımı

Videolarımı beğenip paylaştığınızda daha fazla kişiye ulaşabiliriz. Ayrıca videolardan haberdar olmak için ABONE OL tuşuna tıklayabilirsiniz....

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum 20:03

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum

Bu videoda bir gün içerisinde yediğim şeyleri paylaştım. Hafta sonu yemek yapmaya ayırabildiğim süre daha fazla oluyor. Bu videoyu beğenir, daha az vaktim olduğunda neler yediğimi merak ederseniz hafta içi versiyonunu da..

Tuğçe Ay Jelatin Maskesi Nasıl Yapılır 07:18

Tuğçe Ay Jelatin Maskesi Nasıl Yapılır

Siyah nokta, derinin alt katmanında salgılanan fazla yağın, cilt yüzeyinde bulunan ölü deri ve kirle birleşmesi sonucu meydana gelen bir cilt sorunudur...

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi 05:39

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi

Yeniden Selam güzelliklerim. Bana son zamanlar da çok fazla sorduğunuz cildimde ki ışıltının sebebini bu video da açıklıyorum :D Çok basit bi maskeyi birlikte uygulayıp sonuçlarını görücez. Düzenli kullanım da cildiniz..

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar 04:01

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım...

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi 01:59

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi

Narın üst kısmından yaklaşık 5’er cm’lik kenarları olan bir kare şeklinde kesikler atın narları hissedecek derinliğe kadar.Kesiklerin bir kenarından diklemesine soktuğunuz bıçakla şapka gibi kestiğiniz bu kısmı kaldırın..

Tonajda Zirve Yapan Kamyoncu 00:38

Tonajda Zirve Yapan Kamyoncu

Son günlerde fazla tonaj nedeniyle sıkça kaza haberini duyduğumuz kamyonlar ya da tırlara bir türlü engel olunamıyor. İşte bu kamyondan onlardan biri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup Tutorial 12:54

Gamze Ekşi Gigi Hadid Doğum Günü Partisi Makyajı - Gigi Hadid Makeup T

Hepinize merhabaa ❤️ Bu videoda sizlere Gigi Hadid 23. Yaş günü için verdiği partide uyguladığı bu makyajı yaptım. Gigi Hadid makyajı gibi daha fazla video istiyorsanız yorum bırakmayı unutmayın ???? Makyaj ve vlog video..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..