#Ağlama karanfil

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Travestilerle Dalga Geçen Gencin Hazin Sonu 01:40

Travestilerle Dalga Geçen Gencin Hazin Sonu

Site olarak aklından şüphe ettiğimiz Aras Karanfil'in travestilerle çektiği videoyu izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Ayva Tatlısı 05:28

Ayva Tatlısı

Malzemeler: 3 adet ayva 12 yemek kaşığı toz şeker 7-8 adet karanfil 2 su bardağı vişne suyu 1 adet çubuk tarçın Servis İçin Kaymak Toz Fıstık Hazırlanışı Ayvaları soyun ve ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Ayvanın..

Hastalıksavar Kaynar Tarifi  Kiler 08:13

Hastalıksavar Kaynar Tarifi Kiler

1,5 litre su 1 çorba kaşığı karanfil 2 çubuk tarçın ceviz büyüklüğünde zencefili ceviz büyüklüğünde bir parça havlıcan 1 çorba kaşığı yenibahar tohumu 1.5 su bardağı pekmez (375 ml) Bolca Ceviz içi Tencereye 1,5 litre..

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor? 02:22

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor?

İnsanların ağlama anında değişen surat ifadeleri nasıl oluyor? Bu sorunun cevabını merak eden Cut ekibi 100 kişiyi toplayarak kendilerinden ağlama anındaki surat ifadelerini yapmalarını istedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..

Sinan Akçıl - Kapı 03:50

Sinan Akçıl - Kapı

Olacakları Önceden Gördüm Dedimki Boş Yere Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm Işıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum K..

Neden Ağlarız 04:02

Neden Ağlarız

Ağlama değmez hayat diyenler bir yana ağlamak güzeldir diyenler öte yana. Ağlarız da peki Neden Ağlarız? Ağlama Değmez Hayat Beste: Mehmet Ilgın Güfte: Cengizhan Altuntaş Makam: Rast Usûl: Nim Sofyan Ağlamak Güzeldir Sö..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Linet - Yatsın Yanıma 03:20

Linet - Yatsın Yanıma

Yatsın Yanıma şarkı sözleri ile... Delirdim hasretinden Sığamadım evler değiştirdim Diz çöküp Tanrı’dan seni dilendim Ağlama dediler de Gözümde yaş mı kaldı güzelim Ben sen sen diye tükendim Delirdim hasretinden Sığa..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Çiçeklerin Açma Anı 02:04

Çiçeklerin Açma Anı

Göz zevkimize uygun olan ve bize renkleriyle huzur v eren çiçeklerin açma anı. Hem şaşırtıcı hemde bu güzel videolar için KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN..

Telefon Hırsızlarını Elektroşok İle Trollemek 03:55

Telefon Hırsızlarını Elektroşok İle Trollemek

Aras Karafil yeni videosunda Çin'den sipariş ettiğimiz elektroşoklu telefonu hırsızların üzerinde denemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazıkçı Emlakçı Teyzeyi Trollemece! (Küfür İçerir) 00:47

Kazıkçı Emlakçı Teyzeyi Trollemece! (Küfür İçerir)

Kazıkçı Emlakçı teyzemiz, pis mazotlu yer altı ve dağ başı evlerin günlüğüne 250 300 lira isteyince trollemek isteyen Aras hiç beklemediği haklı tepkiyle karşılaşıyor bizim demek istediklerimizi söyledin teyzeciğim sağol..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlara Helva Diye Wasabi Yedirmek 03:38

İnsanlara Helva Diye Wasabi Yedirmek

Sosyal medya fenomeni Aras Karafil insanlara Çin helvası deyip wasabi yedirmiş , İnsanlar ağızları yanar yanmaz hemen yere tükürmüşler ve gözlerinden resmen alev atmış...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Kel Olsun Şakası 03:22

Dünya Kel Olsun Şakası

Eline traş makinesini alıp insanları trollemeye çalışan youtuberın dram ve komiklikli videosunu izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Tutan Dayıya Pantolon Balığı Var Mı Diye Sormak 00:25

Balık Tutan Dayıya Pantolon Balığı Var Mı Diye Sormak

Sosyal medyanın troll uzmanı Aras Karanfil balık tutan bir dayıya pantolon balığı var mı diye sormuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce