#Ağustos

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Aram Tîgran - Digerim Nagerim 01:54

Aram Tîgran - Digerim Nagerim

Ailesi Ermeni Tehciri sırasında Diyarbakır'dan Suriye'nin Kamışlo kentine göç etmiştir. Tigran, dokuz yaşındayken ilgisini müziğe yönlendirdi ve ud çalmaya başladı. 20 yaşındayken Kürtçe, Ermenice ve Arapça şarkılar söyl..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Kılık Kıyafet izle 16:12

Kılık Kıyafet izle

Programda; Osmanlı’da yaşanan giyim karmaşasından ve kıyafet inkılabından bahsedilmektedir. Programda ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezileri, harf devrimi, çağdaş giyime ait kıyafetler, giysi tasarımları, defi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle 27:52

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle

Programın 8. bölümünde; Atatürk'ün 17 Ağustos Kireçtepe ve 21 Ağustos 2. Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Çanakkale Savaşı'ndan ayrılması, Enver Paşa ile yazışmaları ve Bitlis'i düşman işgalinden kurtarması konu edilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

 Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı 00:59

Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı

Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile çıktı. Oyuncu Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci, Ağustos 2015'te aşk yaşamaya başlamış. Ocak 2017'de nişanlanmışlardı.. Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile ..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya 02:07

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya

Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda da başarılarına bir yenisini eklemek için hazırlıklarını Ankara Elmadağ güreş kampında sürdürüyor. Kayaalp, “Başarılı olmak için ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız 01:36

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇ 01:36

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇

Ağustos ayında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıllık sevgilisi Atakan Koru ile geçen Ağustos'ta Edirne Keşan'da evlenmişti. Bugüne kadar sadece d..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı

31 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA Geleceğin korkutucu yüzünü görmeye hazır olun! UPGRADE heyecan verici hikayesiyle 31 Ağustos'ta sinemalarda sizi bekliyor.....

Facia Üçlü Film Fragman 03:13

Facia Üçlü Film Fragman

Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos'ta Sinemalarda. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül 'ün başrollerini paylaştığı komedi filmimiz, bu yazın en eğlenceli ve komik sinema filmi olacak. Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos't..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı- 09:36

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı-

Günlerdir Türkiye’de göçmen ve mülteci akınına karşı bir tepki vardı. 10 Ağustos günü Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir kavga zaten oldukça gergin olan bu ortam için bir kıvılcım etkisi yarattı. O akşam Suriyeli bi..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..