#Ağustos

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fidel Castro hayatını kaybetti 01:12

Fidel Castro hayatını kaybetti

Ağustos 1926'da doğan Küba'nın unutulmaz lideri Fidel Castro 90 yaşında hayatını kaybetti...

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:50

Pinhani - Köprü Ortasında

Pinhani - Köprü Ortasında Şarkı Sözleri Köprü Ortasında Dolandı Başım Çok Aklıma Geldi Annem Kardaşım Evimden Yürüdüm Pazartesi Yüreğimde Kaldı Dünya Hevesi Ağustos‘un 16 Cumartesi Kurusun Yaylacıların Deresi 1969 senesi..

  • Cowboy tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı 01:00

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı

Amerikan internet grubu Yahoo, 2013 yılı Ağustos ayında 1 milyar kullanıcısının hesap bilgilerinin siber korsanlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı. Yahoo henüz faillerini belirleyemediklerini saldırının “devlet de..

Giyotin İle Sprey Boyayı Kesmek İsterken Kasıktan Yaralanan Genç 00:19

Giyotin İle Sprey Boyayı Kesmek İsterken Kasıktan Yaralanan Genç

2016 Ağustos ayında yayınlanan görüntü son iki gündür dikkat çekmiş. Blogger acısının karşılığını videosu geçte olsa keşfedilerek biraz unutmuş...

  • Cowboy tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti 01:05

Haşimi Rafsancani hayatını kaybetti

Eski İran Cumhurbaşkanı ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Rafsancani, kalp krizi nedeniyle 82 yaşında hayatını kaybetti. Ali Ekber Haşimi Rafsancani, İranlı din ve devlet adamı. 1989-1997 arasında İran İslam..

Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

Pinhani - Köprü Ortasında 03:06

Pinhani - Köprü Ortasında

Köprü ortasında dolandı başım Çok aklıma geldi annem kardaşım Evimden yürüdüm Pazartesi Yüreğimde kaldı dünya hevesi Ağustos’un 16 Cumartesi Kurusun yaylacıların deresi 1969 senesi Yazık genç yaşıma ona yanarım Köprü..

Despicable Me 3'nin Yeni Fragmanı Yayınlandı 02:39

Despicable Me 3'nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Despicable Me serisinin üçüncü filmi, 25 Ağustos'ta vizyona girmeye hazırlanırken filmden 2. fragman geldi. Serinin yeni filminde Gru’nun Balthazar Bratt ile mücadelesine tanıklık edeceğiz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games 08:38

Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games

2012 Yaz Paralimp Çalışmaları Erkekler için 100m atletizm olayları, 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri ​​arasında Londra Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşti. Toplam 15 etkinlik, 15 ayrı sınıflandırma için bu mesafeden itiraz edi..

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi 00:49

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi

Death Note'un ilk fragmanı büyük bir ilgiyle karşılandı. Netflix tarafından orijinal film olarak yayınlanacak film, Japon mangasından uyarlama olacak. Film 25 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem Uzerli Kimdir? 03:52

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel S..

Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Bergüzar Korel Kimdir ? 04:53

Bergüzar Korel Kimdir ?

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Çocukluğunu Ulus'ta geçirdi İlk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde y..

YEŞİL FENER Green Lantern 1:54:00

YEŞİL FENER Green Lantern

Özet ve Detaylar Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. Düzen koruyucusu bu savaşçı birliğinin her üyesinin süpergüçlü bir yüzüğü ..

  • Film İzle tarafından
  • 11.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Gözde Kansu Kimdir? 02:41

Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu Doğum:23 Ağustos 1980 (36 yaşında) İzmir, Türkiye Milliyet:Türkiye Meslek:Aktris..

Aras Bulut İynemli Kimdir? 02:31

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır...

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Neslihan Atagül Kimdir? 01:53

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül, Türk, Beyaz Rus ve Çerkes oyuncu ve manken. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Doğum: 20 Ağusto..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..