#Ağır Çekim görüntülerle sumo güreşi

Su Şişesine Likit Nitrojen Doldurulursa Ne Olur? 02:32

Su Şişesine Likit Nitrojen Doldurulursa Ne Olur?

Videolarını severek izlediğimiz Crazy Russian Hacker kanalının yeni videosu yayınlandı. Abimiz bu videosunda su şişesine doldurduğu likit nitrojenin akıbetini ağır çekimde kaydediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Evde Alüminyum Döküm Yapmak (Denemeyin) 02:45

Evde Alüminyum Döküm Yapmak (Denemeyin)

Hiçte sağlıklı olmayan bu yöntemi aslında denemezseniz daha iyi olur zira ağır metal olarak vücutta kaldığı ve çeşitli hastalıklar yapabileceği yapılan araştırmalarda ortaya kondu. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Üretiliyor. 00:50

Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Ü

Ancak kirlilik, ağır metaller ve yasadışı avlanma mersin balıkları popülasyonunu çok azalttı. Hazar'ın havyarı nasıl azaldı Bir yanda belki de hiç yiyemediği havyarı elde etmeye çalışan gariban balıkçı, diğer yanda 20 y..

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı 00:45

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı

İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde ateş açtığı arabanın içerisindeki Filistinli genç kız ağır yaralandı. İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde bulunan Gush Etzion’da bir araç içinde bulun..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Lastiğin Bomba Gibi Patlaması 00:33

Lastiğin Bomba Gibi Patlaması

Ağır iş makinelerinin tamiri yapıldığı tamirhanede sebebi bilinmeyen bir şekilde kepçe makinesinin lastiği patladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması 00:26

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan YSK Üyelerine Çete Suçlaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu, Yüksek Seçim Kurulu üyesi hakimler hakkında ağır sözler sarfetti. Kılıçdaroğlu, YSK üyelerini çete olmakla da suçladı....

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı 01:07

Babasına Küfür Ettiği İçin Tartıştığı Kuzeni Tarafından Bıçaklandı

Konya’da 17 yaşındaki genç kız babasına küfür ettiği gerekçesiyle tartıştığı 13 yaşındaki kuzeni tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı...

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Ateşböceği 5. Bölüm - Çok Güzel Olmuşsun 02:25

Ateşböceği 5. Bölüm - Çok Güzel Olmuşsun

Ateşböceği 5. Bölüm Özet: Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin orta yerine düşer. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailes..

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı 00:13

Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı

Ankara'da Redbull yanlama adıyla ilk kez düzenlenen sözde drift alanında gerçekleşen olayda savrulan aracın çarpmasıyla 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Redbull kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada yaralanan kisini..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..