#Ağır Çekim görüntülerle sumo güreşi

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi 00:58

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi

Lübnan ordusu, ülkenin doğusundaki dağlık bölgede IŞİD’e karşı başlattığı operasyonda, örgüte ait 11 noktanın imha edildiğini duyurdu. IŞİD’in kontrolündeki alanın yaklaşık üçte birinde teröristlerin püskürtüldüğü belir..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aracı Kötü Yıkandı Diye Oto Yıkamacıyı Dövmek 00:33

Aracı Kötü Yıkandı Diye Oto Yıkamacıyı Dövmek

Otomobil sürücüsü aracını yıkatmak için oto yıkamacıya geldi. Aracının özensiz ve ağır ağır yıkandığını gören sürücü çileden çıktı ve çalışanları tek yumrukta yere serdi...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Deniz Yıldızı Bebek 00:09

Deniz Yıldızı Bebek

Kıyıya vurmuş deniz yıldızı gibi ağır ağır ilerleyip denize ulaşmaya çalışan ufaklık..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trene Kafa Tutan Yaşlı Adam 00:47

Trene Kafa Tutan Yaşlı Adam

Karabük'te kaydedilen görüntülerde, ağır ağır yürüyen yaşlı bir adam trenin altında kalmaktan son anda kurtarıldı. Kırmızı ışığa rağmen tren yoluna giren yaşlı adam eliyle trene hareket yaptıktan sonra TCDD personeli old..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar 00:26

Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar

Devasa piton yılanından korkmayı bir kenara bırakın onu oyun aracı olarak kullanıyor bu ufaklıklar. Ağır ağır ilerleyen yılanın üzerine oturup, yılanı tren niyetine kullanan ufaklıkların o anları...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:56

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sivas'ta bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden olan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sivas'ta geçtiğimiz günlerde İnönü bulvarında meydana gelen motosiklet kazasında, S.B isimli sürücü ağ..

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ersay Üner - Selam 05:10

Ersay Üner - Selam

Selam şarkı sözleri ile Selam, buluşalım mı? Biraz konuşalım mı? Canım, epeyce sıkkın Payın büyük, yalan mı? Dilin ağır konuşmuş Boşa atıp da tutmuş Belli ki birileri doldurmuş Bana kesmiş tüm hesabı Sendeki kalp de be..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Sıkışık Trafikte Korna ile Anlaşan Sürücüler 00:29

Sıkışık Trafikte Korna ile Anlaşan Sürücüler

Trafikte ağır ağır ilerleyen sürücülerden biri kornaya basınca diğer sürücülerden cevap gecikmemiş. Kornalarla anlaşmışlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..