#Ağır Çekim görüntülerle sumo güreşi

Okul Çantalarındaki Büyük Tehlike 02:58

Okul Çantalarındaki Büyük Tehlike

Anneler babalar dikkat! Ağır okul çantaları çocukların gelişimini olumsuz etkiliyor...

  • NABIZ tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 6 yıl önce
211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Bozuk Paralarla İnsanları Trollemek 01:00

Bozuk Paralarla İnsanları Trollemek

Trolleme adına güzel bir video,görüntüde sevimli bir kız bozuk paralar koyduğu dört kovanun ikisini ağır yapıp diğer ikisinin hafif ayarlı şeklinde insanlar taşıma konusunda yardım isteyip trollüyecek..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Asfaltı Ağlatmak Dedikleri Bu Olsa Gerek 00:07

Asfaltı Ağlatmak Dedikleri Bu Olsa Gerek

Rusya da ağır arac seyir halindeyken asfaltın tekerleklerine yapışması, keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 3.260 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekirdağ'da Feci Kaza Kamerada 00:21

Tekirdağ'da Feci Kaza Kamerada

Tekirdağ'da bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Kaza görüntüleri çevrede bulunan bir villanın güvenik kamerasına anbean yansıdı...

Aslan Beslenilen Eve Misafirliğe Gitmek 00:33

Aslan Beslenilen Eve Misafirliğe Gitmek

Görüntüde vahşi hayvanlardan biri olan aslanı evinde besleyen aileye yabancı bir misafir geldiğinde aslanın tepkisi çok ağır oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan 05:07

Yeni Doğan Yavru Antilopu Yemeyen Dişi Aslan

Yeni doğum yapan binlerce antilop ve zebranın arasında kalan dişi aslan, bir yavur antilopu yakalıyor ama sonrasında sıradışı bir davranış sergiliyor. Daha sonra hayvanın yanından uzaklaşıyor ve yavru antilop annesine dö..

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu 02:48

Zayıf Boru Kopunca Yere Çakılan Parkurcu

Zayıf sabit olan boruyu kontrol etmeyen parkurcu çocuk yaklaşık 6-7 metre yükseklikten yere düştü ve ağır travma geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendisine Küfür Eden Yayayı Ezen Sürücü 00:36

Kendisine Küfür Eden Yayayı Ezen Sürücü

Yurtdışında araç kamerasına yansıyan görüntülerde yaya geçitinde kendisine yol veren sürücü ile yaya arasında bir tartışma yaşanmış ve sürücünün intikamı ağır olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

The Ranch 5. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bennett’lar, varoş düğünleri ve işledikleri ağır suçlarla geri dönüyor. The Ranch - 5. Kısım 15 Haziran'da Netflix'te yayında..

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli 02:04

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli

Suriye'de Esed rejimince sürgün edilen ve sığındıkları bölgede terör örgütleri tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdulmuin el-Hasan, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu, şimdi g..

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar 00:30

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar

Uykusu ağır olanlar için yapılmış en güzel alarm bence ...

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..