#Ağır Çekim görüntülerle sumo güreşi

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı 00:21

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde kapalı otoparka girmek isteyen bir otomobil, otopark girişinde duvarın kenarında bekleyen kadına çarptı. Otomobille duvar arasında sıkışan talihsiz kadın ağır yaralanırken kaza anı otoparkın güv..

Kahvede Oturduğu Sırada Maganda Kurşunu İsabet Etti 00:59

Kahvede Oturduğu Sırada Maganda Kurşunu İsabet Etti

Bursa'da kahvede arkadaşları ile oturduğu sırada sırtına mermi isabet eden bir kişi, ağır yaralandı. Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı...

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır 03:22

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır

Ne Zamandır şarkı sözleri ile Ne Zamandır Eskisi Gibi Değil Ne Bakışın Ne Gülüşün Artık Isıtmıyor En Sevdiğim Öpüşün Benden Uzaklaştın, Hissediyor Bunu Kalbim Sanki Vedalaştık, Sondu Bu Gidişin İçimde Uzun Zamandır Tut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.880 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden Sert Uyarı Geldi 04:04

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden

Özlem, her puanlama sonrasında verdiği düşük puanlar yüzünden kaynanası Nurten Hanımla tartıştı. Bugün de aldığı düşük puan yüzünden hem sesini yükseltti, hem de ağır cümlelerle kaynanası Nurten Hanıma yüklendi. Gün sonu..

  • BETA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülşen   Bangır Bangır 2018 04:03

Gülşen Bangır Bangır 2018

Yanım çok kalabalık sesin gelmiyor bağır Müzik son ses bangır bangır Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır Haydi, haydi saldır saldır Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın Garanti bildin beni, havalandın Yürek yemiş sa..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı 00:50

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı

Tayvan'ın güneyinde yer alan Yilan bölgesindeki Nanfagao kasabasında bulunan bir köprü çöktü. Sabah 9:30 sıralarında yaşanan olayda 6'sı ağır, 10 kişi yaralandı. Yaralılar ekiplerce hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin yap..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bebeğin Hastalığını Taşıması Çok Zor 00:29

Bebeğin Hastalığını Taşıması Çok Zor

4 yaşındaki bebeğin ağır yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz 00:59

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz

Ford Otosan Genel Müdürü sayın Haydar Yedigün Yükümüz ağır; ama en çok da bu zorlu günlerde dışarıda bizim için çalışan tüm emekçilerimizin. Sorumluluk, cesaret ve azim duygusu ile bu yükü taşıyan herkesin yanındayız ...

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTurkey - Konya 28:08

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTu

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine büyük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı 00:46

Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı

D100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana gelen kazada, Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç or..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı 00:33

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı

Ateş yakıp alkol alan kafadarlardan birisi sarhoşluğun bedelini ağır ödedi. Ateşe odun atmak isteyen adam ayakta duramayıp alevlerin üzerine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm 1:08:46

Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm

DanBam'a istenmeyen bir ziyaretçi gelir. Saeroyi, Kang Min-jung'a ağır bir teklif götürür ve Yi-seo ile tüm hikâyesini paylaşır...

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü 00:13

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü

Rusya’da tek başına antrenman yapan 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü. Genç kaleci ağır yaralandı...

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler 02:11

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler

Amerikan Başkanı Trump ve çocuklarına aile içinden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Trump'ın yeğeni Mary, ses kayıtlarını paylaştı. O kayıtlarda Trump'ın kardeşinin, kızı Ivanka'ya ağır sözler sarf ettiği orta..

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını kaza yerinde bırakıp kaçtı 02:27

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını ka

Ankara’nın Mamak ilçesinde hakimiyetini kaybeden otomobil refüje çarptı. Araçta bulunan 5 kişiden 3’ü ağır yaralanırken, alkollü olduğu iddia edilen sürücüsü ile bir arkadaşı olay yerinden kaçtı...

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza 01:17

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza

Aksaray - Nevşehir Yolunda Feci Kaza 1 Ağır Yaralı..