#Ağır çekimi

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı 01:05

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Hamburg'da çıktığı maçta İsveçli rakibini omzundan sakatladı. İsveçli ağır siklet Alexander Todorovic karşısında muhteşem b..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 04:19

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 2 Türk takımı arasındaki Euroleague maçında Salı günü ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe, Unics Kazan zaferini yaşayan Anadolu Efes'i devirmeyi başardı...

Turkcell Emocanlar Aramızda 01:04

Turkcell Emocanlar Aramızda

Emocanlar’ın en iyi kalplisi, en ağır abisi, en keyfine düşkünü, en endişelisi, her şeyin doğalını seveni ile tanışın. Zeki Emocan, Pamuk Emocan, Racon Emocan, Sefa Emocan, Organik Emocan, Tıstıs Emocan çok yakında tüm e..

  • Cowboy tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur 01:47

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İngiltere ziyareti kapsamında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, Avrupa Birliği ile ilişkilerde gelinen son noktayı değer..

  • Haberler tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zengin Bebelerine Gerekli Ayarı Veren Adam 00:40

Zengin Bebelerine Gerekli Ayarı Veren Adam

Araçlarının önüne oturup fotoğraf çektirirken trafiğin akışına engel olan gençler fotoğrafın bedelini ağır ödedi. Düşüncesizce yapılan eylemin sonunda gençlere yeterli ayarı veren adamın o hareketi...

  • Cowboy tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe 04:43

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe

Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçıka jı Rojava Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxç..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:32

"Kullanım Asistanı" İle Araçlar Otonomlaşacak

Sakarya Üniversitesindeki (SAÜ) genç yetenekler, geliştirdikleri kullanım asistanı cihazıyla binek ve ağır vasıta araçlar ile motosikletleri otonomlaştıracak..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Sahilde Bekleyen Kadına Yıldırım Çarpması 00:21

Sahilde Bekleyen Kadına Yıldırım Çarpması

Brezilya’da plajda yürüyen kadının üzerine yıldırım düşme anı saniye saniye kameralara yansıdı. Sao Paulo kentinde yaşanan olayda 25 yaşındaki kadın ağır şekilde yaralandı. O ANLAR KAMERAYA YANSIDI Kadın hemen hastaneye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Akneli Yüzler İçin Kusursuz Makyaj Görünümü 08:08

Akneli Yüzler İçin Kusursuz Makyaj Görünümü

Akneleri kapatan kusursuz makyaj görünümü için bu videoyu izleyin ! Agır bir makyaj olsada sonuda ortaya çıkan mutluluk herşeye deger.Böyle bir değişimi kim istemezki:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
30.000 FPS'de Mısırın Hayranlık Veren Patlama Anı 02:17

30.000 FPS'de Mısırın Hayranlık Veren Patlama Anı

İnsanın göz hareketlerinden, hızlıca koşan bir hayvana kadar birçok hareketli videoyu yavaş-ağır çekimde gösteriyorlar.Şimdi de mısırın patlama anını yavaş çekimde kaydettiler. Mısır saniyede 30.000 kare hızında patlıyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı 05:11

İnşaatlarda Kullanılan Beton Demirinin Kırılma Anı

İnsan gücüyle kırmanın neredeyse imkansız olduğu inşaat demiri Gavin Free ve Daniel Gruchy'nin deneyinde ortadan ikiye ayrıldı. Ağır çekimde kaydedilen o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi  Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üzdü 05:32

Tuba Büyüküstün'ün Kaprisi Dizisinin Setine Gelen Hayranlarını Çok Üz

Tuba Büyüküstün Cesur ve Güzel dizisi setinde kaprisler hayranlarının aşırı üzülmesine neden oldu.Bu durum ili ilgili Nankörlüğün Cezası Ağırdır. Ya bir Köprü Altında Ölürsün, Ya Sonun Perişan Olur, Ya da Yüzün Kapkara ..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 08:58

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Sözleri Çamlıbel'den çıktım yayan Dayan ey dizlerim dayan Kardaş atlı bacı yayan Nenni nenni, nenni nenni Nenni nenni, nenni bebek oy Bebeğimin beşiği çamdan Yuvarlandı düştü damdan Bey babası..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..