#Ağır çekimi

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale 02:54

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale

İngiltere'de Kraliçe'nin 91. doğum günü kutlaması töreni sırasında bir askerin baygınlık geçirmesi sonucu sağlık görevlilerinin disiplin içerisinde ve ağır bir şekilde bayılan askere müdahale etmesi dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Nizipte Şiddetli Sel Binanın Çatısını Havaya Uçurdu 00:44

Nizipte Şiddetli Sel Binanın Çatısını Havaya Uçurdu

Şiddetli sel olaylarının oldugu nizipte bir binanın çatısının havaya uçtuğu ve sokaktaki araçlara ağır hasar verdiği görüntüleri..

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ) 01:01

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar 447. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Suat, kendisine çarpan araba sonrasında ağır yaralanır! Arka Sokaklar, sezon finali ile 23 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hüsnü ve Suat'ın en mutlu günü. Oğull..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa 00:57

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa

Kuzey İrlanda’da bir hükümet krizi kapıya dayandı. Bölgesel Hükümet’in Başbakan Yardımcısı Martin McGuinness istifa ettiğini açıkladı. McGuinness istifa nedeni olarak kamu finansmanıyla ilgili suçlamaların hükümet tarafı..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Böcekler Aleminin Rekortmenleri 03:39

Böcekler Aleminin Rekortmenleri

Böcekler aleminin rekortmenleri konulu kısa belgeselimiz. En güçlü böcek, En güzel böcek, En hızlı kara böceği, En hızlı uçan böcek, En büyük böcek sürüsü, En Hızlı Kanat Çırpıcı, En ağır böcek , En uzun böcek, En öldürü..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker -  Bir Yuva Kuramadık 04:09

Hakan Peker - Bir Yuva Kuramadık

Bilenler bilmeyenlere söylesin Ayrıldık bugün sormasınlar niye böylesin Doluya koyduk almadı boşa koyduk dolmadı Elde ne varsa tutunacak bir şey kalmadı Yorulduk belki de çok ağır geldi aşk ikimize Hani özgürdük hani mut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü 01:04

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polisten kaçmak isteyen hırsızlık şüphelisi, beline bağladığı anten kablosu ile çatıdan inmeye çalışırken aşağıya düşerek ağır yaralandı..

Ölü Taklidi Yapan Hırsızı Uyandırmak İçin Yakmak 00:30

Ölü Taklidi Yapan Hırsızı Uyandırmak İçin Yakmak

Ölü numarası yaparak kurtulacağını sanan hırsızı yakan insanları izliyoruz.Şaka amaçlı gibi ağır olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var 01:40

Beykoz'da Feci Kaza Yaralılar Var

Beykoz'da bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkan hafriyat yüklü kamyon bir araca çarptı. Kamyonun çarptığı otomobile 10 dakika önce akü takviyesi yaptığı öğrenilen bir aile ezilmekten kıl payı kurtuldu. Kamyonun aynı y..

Zeynep Casalini - Duvar 04:38

Zeynep Casalini - Duvar

eninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum Ağlaya ağlaya yosun tuttum Derin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi 00:33

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi

Yarıştırılan kızgın boğa boynuzlarıyla önce matadoru, sonra arenaya giren insanları tek tek boynuzladı. Kızgın boğanın gazabına uğrayan birçok kişi ağır yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Mini Roket Motorunun Sualtında Ateşlenmesi 01:36

Mini Roket Motorunun Sualtında Ateşlenmesi

Mini roket motorunun suyun altında ateşlenme anı ağır çekimde Warped Perception isimli YouTube kanalı tarafından kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavukta Yeni Hile 01:22

Tavukta Yeni Hile

Tavuğa hava vurarak daha ağır gelmesini sağlayan tavukçuların videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..