#Ağır çekimi

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli 02:04

Suriyeli Abdülmuin'e Türkiye'den Şefkat Eli

Suriye'de Esed rejimince sürgün edilen ve sığındıkları bölgede terör örgütleri tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdulmuin el-Hasan, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu, şimdi g..

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar 00:30

Böyle Bir Alarma İhtiyacı Olanlar

Uykusu ağır olanlar için yapılmış en güzel alarm bence ...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı 15:27

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı

Uygun fiyatlı biri hafif göz makyajı dudaklar ön planda, diğerinde ise gözler ağır dudaklar geri planda 2 farklı makyajı paylaşıyorum sizlerle..

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler 03:41

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler

itter'da operasyon başladı. Güven yaratmak amacıyla, sahte hesapların tespit edilip silinmesi ve takipçi listelerinden çıkarılmasının ardında en büyük şoku ünlüler yaşadı. Bazı ünlülerin hesaplarında ağır takipçi kayb..

  • BETA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öküzü Oyun Parkına Çeviren Çocuklar 00:49

Öküzü Oyun Parkına Çeviren Çocuklar

Öküzü en ağır işlerde kullanan insanoğlu en son çocukları için bu durumu değerlendirip öküzü oyun parkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koltuğa Airbag Yerleştirip Patlatmak 00:18

Koltuğa Airbag Yerleştirip Patlatmak

Adrenalin tutkunu adam airbag yerleştirdiği koltuğa oturup arkadaşından patlatmasını istemiş. patlatılan airbag ağır çekimde kamraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Usta Sanatçıdan Kötü Haber Var 02:21

Usta Sanatçıdan Kötü Haber Var

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 71 yaşındaki TRT sanatçısı Ali Gürlü’nün Haydarpaşa Numune Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gördüğünü belir..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Adnan Oktar Amerikan Dublaj 00:59

Adnan Oktar Amerikan Dublaj

Son zamanların ağır gündemi Adnan Oktar, Veysel Zaloğlu'nun diline düşürse nasıl olur? İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü 00:28

Feci Kazada Otomobil İkiye Bölündü

Samsun'da kavşaktan karşıya geçerken bir otomobilin çarptığı araç ikiye bölündü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 5 kişi yaralandı...

Uyurken Dünya İle İlişkisini Kesen Kedi 01:20

Uyurken Dünya İle İlişkisini Kesen Kedi

Uykucu kediye yaklaşan adam dilini ağzından çekip çıkarıp oynamasına rağmen yaklaşık 1 dakika ağır uykusundan uyanmıyor....

  • JET TV tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce