#Ağır çekimi

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı 00:46

Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı

D100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana gelen kazada, Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç or..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı 00:33

Ateşe Odun Atmak İsteyen Sarhoşun Dramı

Ateş yakıp alkol alan kafadarlardan birisi sarhoşluğun bedelini ağır ödedi. Ateşe odun atmak isteyen adam ayakta duramayıp alevlerin üzerine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm 1:08:46

Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm

DanBam'a istenmeyen bir ziyaretçi gelir. Saeroyi, Kang Min-jung'a ağır bir teklif götürür ve Yi-seo ile tüm hikâyesini paylaşır...

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü 00:13

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü

Rusya’da tek başına antrenman yapan 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü. Genç kaleci ağır yaralandı...

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler 02:11

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler

Amerikan Başkanı Trump ve çocuklarına aile içinden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Trump'ın yeğeni Mary, ses kayıtlarını paylaştı. O kayıtlarda Trump'ın kardeşinin, kızı Ivanka'ya ağır sözler sarf ettiği orta..

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını kaza yerinde bırakıp kaçtı 02:27

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını ka

Ankara’nın Mamak ilçesinde hakimiyetini kaybeden otomobil refüje çarptı. Araçta bulunan 5 kişiden 3’ü ağır yaralanırken, alkollü olduğu iddia edilen sürücüsü ile bir arkadaşı olay yerinden kaçtı...

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza 01:17

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza

Aksaray - Nevşehir Yolunda Feci Kaza 1 Ağır Yaralı..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! 08:16

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! (AÇIK AÇIK SÖYLEDİ) O AN GELMESİN, BEDELİ AĞIR OLUR!..

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı 00:57

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı

Batman'ın Gercüş ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç hurdaya dönerken, sürücü ağır yaralandı...

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Yağmurlu yolda kayan tur otobüsü 3 aracı biçti- 7 yaralı 03:26

Yağmurlu yolda kayan tur otobüsü 3 aracı biçti- 7 yaralı

Erzurum’da yağmur nedeniyle ıslak zeminde kayan tur otobüsü, 3 otomobili biçti. Kaza da 1’i ağır 7 kişi yaralandı...

Masumları Katleden Ermeni Yarbay Lernik Babayan Öldürüldü 01:20

Masumları Katleden Ermeni Yarbay Lernik Babayan Öldürüldü

Azerbaycan, Ermenistan'a ağır darbe indirdi. 550'den fazla Erivan askeri öldürüldü. Onların arasında, Karabağ'da katliamlar yapan Yarbay Lernik Babayan da vardı. Ay yıldızlı birliklerin etrafını sardığı Babayan, Talış Kö..

Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu 00:46

Bursa’da eşini sokak ortasında böyle vurdu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde alkollü adam, eşini silahla ağır yaraladı. Sokak ortasındaki dehşet anları an be an kameraya yansıdı. Zanlı, çok geçmeden vatandaşların yardımıyla polis tarafından gözaltına alındı...

Sokak ortasında kavga ettiği engelliyi şah damarından bıçakladı 01:35

Sokak ortasında kavga ettiği engelliyi şah damarından bıçakladı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sokak ortasında kavga eden iki engelliden birisi, diğerin şah damarından bıçaklayarak ağır yaraladı. Bıçaklama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...

Eğitim uçağı araziye çakıldı 02:01

Eğitim uçağı araziye çakıldı

İSTANBUL,,, GÜNE BİR UÇAK KAZASI HABERİYLE UYANDI... HEZARFEN'DEN HAVALANAN EĞİTİM UÇAĞI, TEM OTOYOLU'NUN HEMEN YAKININDAKİ ARAZİYE ÇAKILDI... UÇAĞIN KOKPİTİNDE ÖĞRENCİ BİR PİLOT VARDI... AĞIR YARALANAN GENÇ, ŞİMDİ HASTA..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Evlerinin yıkılışını gözyaşlarıyla izlediler! tv100 ekibi depremzedelerle konuştu! 01:45

Evlerinin yıkılışını gözyaşlarıyla izlediler! tv100 ekibi depremzedele

Depremden sağ salim kurtulanlar ağır hasar alan evlerinin yıkımını izledi. Birçoğu gözyaşlarını tutamadı. tv100 muhabiri Mehmet Pişkin'in haberini, kameraman Samet Yazıcı görüntüledi...