#Aşk mabudesi 1969

Bir Garip Aşk 35. Bölüm Fragmanı 00:38

Bir Garip Aşk 35. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Garip Aşk 35. bölümüyle 27 Aralık Salı akşamı saat 21.15’te Kanal 7’de!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Telefon Şakası - Aşk Olsun Sayın Abonemiz 02:47

Komik Telefon Şakası - Aşk Olsun Sayın Abonemiz

Komik Telefon Şakası - Aşk Olsun Sayın Abonemiz Komik ve eglenceli bir telefon şakası.:))..

  • Candy tarafından
  • 5.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklara Sorduk Aşk Nedir? 01:25

Çocuklara Sorduk Aşk Nedir?

Aşk Nedir? En masum halleriyle birbirinden güzel cevaplar aldık. Peki sizce Aşk nedir?..

İşte Gerçek Aşk 00:19

İşte Gerçek Aşk

Mutlaka izleyin Gerçek aşk bu olsa gerek. -Uyuyorum diyorum ki o da orada uyuyor -Sabah uyanıyorum bakıyorum yanımda yok......

Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'den Genç Sevgiliye İlan-ı Aşk 02:29

Şener Şen'den Genç Sevgiliye İlan-ı Aşk

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim 04:02

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Yok yere gittin canımın içiydin sevdam gözbebeğim Hazana uydun beni niye vurdun Aşkım aşk çiçeğim..

Ver Elini Aşk Fragmanı 01:11

Ver Elini Aşk Fragmanı

Ver Elini Aşk Fragmanı yayında! Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak'ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi Ver Eli..

Aşk-ı Roman 5. Bölüm Fragmanı 00:39

Aşk-ı Roman 5. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Solmaz ve K..

Türkiye'de-Kore'de Tek Taraflı Aşk Ve Enes Kaya! Türkçe Altyazılı 01:00

Türkiye'de-Kore'de Tek Taraflı Aşk Ve Enes Kaya! Türkçe Altyazılı

Kore'de tek taraflı aşk nasıl oluyor ve Türkiye'de nasıl oluyor? Kore'de yaşayan Türk Enes Kaya Kore'lilere Türkiye'de platonik aşk nasıl oluyor korece anlatıyor..! İyi Seyirler...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Aşk-ı Roman 8. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde Solmaz ve K..

Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 2 .Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi ve Su'yu dedesi Emin Ağa'ya açıklamaya çalışıyor! Ver Elini Aşk 2. Bölüm 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, dedesi Emin Ağa'nın kendisini bul..

Ver Elini Aşk 2.Bölüm Web Özel Fragmanı 02:22

Ver Elini Aşk 2.Bölüm Web Özel Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm için hazırlanan Web Özel Fragmanı yayında! Bu akşamki bölümde Lalin ve Kaan'ın iş arkadaşı Oğuz arasında yaşananlar izleyenleri çok eğlendirecek! Ver Elini Aşk 2. Bölüm bu akşam saat 20.00'de Kanal..

  • ANKA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2.Fragmanı 01:12

Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin Ağa'nın yaptığı plan ile Kaan Antep'te! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Emin Ağa ne yaptı, etti Kaan'ı Antep'..

Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı 01:00

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Emin Ağa ile buluştuğunu öğrendiği Ayperi'ye çok kızgın! Ver Elini Aşk 10. Bölüm 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

İki̇ Ünlü Oyuncu Aşk Mı Yaşıyor Afra Saraçoğlu Sonunda Konuştu 03:22

İki̇ Ünlü Oyuncu Aşk Mı Yaşıyor Afra Saraçoğlu Sonunda Konuştu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Afra Saraçoğlu'nun gerçekte aşk yaşadığı iddia edildi. Bir markanın lansman gecesine katılan Afra Saraçoğlu aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuşt..

  • BETA tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'dan tokat gibi sözler! Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak? Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu ola..

Aşk Biter Mi 02:12

Aşk Biter Mi

Aşk gelip geçici bir şey midir? Ölümsüz aşk var mıdır?..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı? Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan bi..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi? Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ..

Ask Ne Anlama Gelir Kız Tarafı 01:02

Ask Ne Anlama Gelir Kız Tarafı

Bakış açımızı değiştirmeyi gerekli kılan aşk, anlatılmaz yaşanır. Hepimizin hayatında aşk olsun :)..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yeter'den büyük itiraf! Yiğit, Ferhat hakkındaki gerçeği öğreniyor! Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerç..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 3. Fragmanı 01:10

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ağabeyinin vurulmasıyla sarsılan Aslı'nın gözyaşları Ferhat'ı derinden etkiliyor! Aslı büyük bir üzüntü içindedir. Onun gözyaşları Ferhat'ı da etkiler. Aslı'yı teselli ede..

Ufak Tefek Cinayetler Serhan Oya ile Aşk mı Yaşıyor Sevgilisinden Neden Ayrıldı 02:26

Ufak Tefek Cinayetler Serhan Oya ile Aşk mı Yaşıyor Sevgilisinden Nede

Ufak Tefek Cinayetler Serhan, Oya ile Aşk Haberlerine Ne Dedi? Mert Fırat Gökçe ile Aşk Yaşıyor mu ? Neden Sevgilisinden Ayrıldı?..

  • BETA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni 10:08

Sonsuz Aşk - Şeytan Üçgeni

Zeynep, küçük şeylerle mutlu olan, kardeşi ile kurduğu küçük düzeninde yaşayan bir kadındır. Can ise genç yaşta profesör olan işine bağlı bir cerrahtır. Hiçbir ortak yönleri yokmuş gibi görünen Can ve Zeynep aniden ve be..

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne 01:32

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne

Hüzünlü Vedam kanalı sizlerin sayesinde gelişiyor ve daha fazla kişiye ulaşıyor. Her gün sizlere video izletmek bizi mutlu ediyor ve bu işi daha da çok sevdiriyor. Sizin güzel yorumlarınızı gördükçe bu işi sürdürmeye d..

Serenay Sarıkaya'dan Aşk İddialarına Yanıt! 10:27

Serenay Sarıkaya'dan Aşk İddialarına Yanıt!

Serenay Sarıkaya'dan Aşk İddialarına Yanıt! İzle..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce