#Aşkla aynı değil

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu 01:20

Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu

Usta oyuncu ve komedyen Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika’yla birlikte Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Akbağ, yeni filmi hakkında bilgiler verdi. Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika ile Nişantaşı’n..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa 04:08

Güzel Oyuncudan Çi Yorumu Rahatsız Olan Varsa

Önceki gün menajerinin doğum gününe katılan güzel oyuncu Yasemin Allen, yeni katıldığı Çi dizisi ve dizideki cesur sahneler hakkında konuştu. Kadrosuna yeni katıldığı cesur sahneleriyle gündem de olan Çİ için çok zevk al..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Güleriz 02:33

Neden Güleriz

Iron Man ile Captain America kafa kafaya gelmiş, Spiderman'den Hawkeye'e, Antman'den Falcon'a hepsi şaka, komiklik, eğlence, gülmece, güldürmece peşinde. Sonuçta güldüremez ise süper kahramanlık bile çekilmez. Bak, Deadp..

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz 04:55

Neden Deli Gibi Challenge İzliyoruz

Challenge? Türkçesi meydan okuma. Son zamanlarda YouTube'ta en çok izlenen videolar challenge yani meydan okuma videoları. Peki neden? Nedir bu insanların birbirlerine meydan okumaları ve birbirleri ile kapışmalarını izl..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unlu İrmikli Helva Tarifi 06:35

Unlu İrmikli Helva Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi irmik 1 su bardagi un 1 paket tereyagi Serbeti icin 2 su bardagi seker 2 su bardagi su 2 su bardagi süt Hazirlanisi Tencereye serbet malzemeleri koyun ve isitin ama kaynatmayin. Genis ve der..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..