#Aşkla aynı değil

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği 11:04

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği

600 gr yaş tarhana- 6 dolu servis kaşığı 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 150 gr su- 2/3 kavanoz* 400 gr beyaz un- 1+1/3 kavanoz 8 gr tuz- 1 silme tatlı kaşığı *Kavanoz 660 ml dir. Kaseye 600 gr yaş tarhanayı ve 1..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 241 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce