#Aşkla aynı değil

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe 05:22

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ (Ara Sazlar Beste Ali Kazım AKDAĞ, “Hüzün” Part 1) Vokal Düzenleme: Samida Bu tepe pullu tepe (Nenni de yarim nenni) Su gelir serpe serpe (Eski de yar..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

2hece - Olmadı Olmuyor 04:37

2hece - Olmadı Olmuyor

Olmadı Olmuyor şarkı sözleri ile Bitti demek zor, sebepsizce ayrılık olmaz Susma konuşsana, neden ayrıldık biz? Neden aramak tarzım değil sevmiyorsam Sevmek güzeldir, yanında sevdiğin varsa Yağmura bir bak, yak bir s..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Çılgınlar Gibi Yemek Yapan Aşçı 00:34

Çılgınlar Gibi Yemek Yapan Aşçı

aşçı kendini öyle kaptırmışki .işini aşkla yapan aşcı..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Aracını Her Park Ettiğinde Streç Film ile Kaplayan Genç 03:14

Aracını Her Park Ettiğinde Streç Film ile Kaplayan Genç

arabasını aşkla seven genç adam biraz abartmış gibi sanki..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..