#Aşkla aynı değil

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Mavi Gözlü Vampir Kalamarı 04:32

Mavi Gözlü Vampir Kalamarı

Vampir kalamar, oksijen seviyesinin minumum olduğu başka hiçbir kalamarın yaşayamadığı okyanusun derinliklerinde yaşar.8 kolu, 2 uzun filamenti ve pelerinimsi bir derisi vardır.Birçok kalamarın avını yakalamak için kulla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı 02:01

MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı

TÜRK TARİHİNDEN ÇİRKİN ELİNİZİ ÇEKİN, ZEHİRLİ DİLİNİZİ KESİN Cahillik değilse, kesinlikle düşman sevindiren vatan hainliğidir. Bunlara sesleniyorum. Türk tarihinden çirkin elinizi çekin, zehirli dilinizi kesin. 2. Abdülh..

  • En Yeniler tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi! 02:33

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Hazan Gerçekleri Öğrenecek Mi!

Fazilet Hanım ve Kızları 13. Bölüm Özet: Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, at..

  • ANKA tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın 05:57

Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm - Serseri Mayın

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur. Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. ..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

 Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları! 00:59

Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları!

Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı. Alkan'ın yaka paça götürülme anları ortaya çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim'in çekimle..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce