#Aşkla aynı değil

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Aracını Satan Bir Daha Alamıyor 01:03

Aracını Satan Bir Daha Alamıyor

İkinci el araçlardaki fiyatlar cep yakıyor. Aracını satanlar aynı aracı bir daha alamıyor...

Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Boğaların efendisi 01:36

Boğaların efendisi

18 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ... HOBİ OLARAK BOĞA YETİŞTİRİYOR. AYNI ZAMANDA HEM OKUYOR, HEM DE BALE YAPIYOR... İŞTE ALEYNA'NIN İLGİNÇ HİKAYESİ.....

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi 01:13

İnatçı Sürücüler Boş Yolda Birbirine Girdi

E-5 karayolu Haramidere mevkiinde iki sürücü, aynı anda yan yoldan ana yola bağlanmak istedi. birbirlerine yol vermeyince kaza meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasının olması nedeniyle bomboş yolda birbirini sıkıştıran..

Karı kocanın ev kavgası! 02:35

Karı kocanın ev kavgası!

55 YAŞINDAKİ GÜLDANE ÇAMLICA HAYATININ EN BÜYÜK DARBESİNİ AYNI YASTIĞA BAŞ KOYDUĞU EŞİNDEN YEDİ... İDDİAYA GÖRE HEM ALDATILDI, HEM DE YILLARCA ÇALIŞIP EŞİNİN BERABER OLDUĞU KADININ BORCUNU ÖDEDİ... ŞİMDİYSE EVSİZ KALMA K..

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Bu da ''evlilik çetesi'' 01:28

Bu da ''evlilik çetesi''

DAMAT ADAYLARI EVLİLİK HAYALİ KURARKEN,, KIZ TARAFI SANDIKLARI KOCA BİR ÇETE ONLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMENİN DERDİNDEYDİ. VAN'DA DA 3 KİŞİYİ YİNE AYNI YALANLA DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ...

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor 00:57

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor

Caddeye yakın bir yerde bulunan bir işyerinden çıkan vatandaşlar, aynı yerde buz tutan zeminde kayarak düştüler...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı 02:03

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı

Dolar, pandemi şimdi de kar yağışı. Fırsatçılar yine aynı bahanelerle sebze ve meyve fiyatlarını uçurdu. Haldeki fiyatlar marketlerde 3 katına çıktı. Tüketici de, üretici de halci de duruma tepkili...

Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Bebek pudrasında ''katil toz'' 02:15

Bebek pudrasında ''katil toz''

ANNELER DİKKAT! UZMANLAR ONU KATİL TOZ OLARAK TANIMLIYOR. ADI: ASBEST. KANSER BAŞTA OLMAK ÜZERE PEK ÇOK HASTALIĞA DEVETİYE ÇIKARAN O MADDEYE, EN OLMAYACAK YERDE; BEBEK PUDRALARI İÇİNDE DE RASTLANDI. O ARAŞTIRMA ANNELE..

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı! 02:14

Küfürleşme iki arkadaşı birbirinden ayırdı!

İSTANBUL AVCILAR'DA AYNI MAHALLEDE BÜYÜYEN İKİ ARKADAŞ İDDİAYA GÖRE SUDAN BİR SEBEPLE TARTIŞMAYA BAŞLADI. O TARTIŞMA ALEVLENDİ... EN SONUNDA DA BİRİ KARA TOPRAĞA,,, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ. OLAN BİTENE TANIKLIK EDEN MA..

Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler 01:12

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler

Aynı evi paylaşan gençler canlarını sıkılınca bir oyuna kara vermiş. Gözlerini kapatarak yastık savaşı yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır! 02:09

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır!

MEHMET YÜKSEL DİYARBAKIR'DA 30 YILDIR KUYUMCULUK YAPIYOR, ZAMAN ZAMAN ZORDA KALIP YÜZÜĞÜNÜ, BİLEZİĞİNİ GETİRENLERİN HALİNE O KADAR ÜZÜLÜYOR Kİ, O EŞYALARI EMANET KABUL EDİYOR, SONRA DA AYNI FİYATA SAHİBİNE VERİYOR.....

Doktor vekil hayata döndürdü 01:58

Doktor vekil hayata döndürdü

ÖNCE AYNI UÇAKTA İKİ AYRI HASTAYA MÜDAHALE ETTİ. SONRA DA KALBİ DURAN MİNİK BİR BEBEĞİ HAYATA DÖNDÜRDÜ. MUCİZE GİBİ YOLCULUĞUN KAHRAMANI, AK PARTİ'NİN DOKTOR MİLLETVEKİLİ RECEP ŞEKER, HAVADAKİ PANİK ANLARINI VE YAŞANA..

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..

NİŞANLISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ 00:52

NİŞANLISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartıştığı nişanlısını tabancayla öldüren şahıs aynı silahla intihar etti..

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor 00:54

Rusya Doğu Akdeniz'e Yığınak Yapıyor

Rusya'nın Baltık filosundan 4 savaş gemisi Doğu Akdeniz'e gönderildi. Aynı bölgede 12 gemi ve denizaltısı olan Rusya'nın Suriye yakınlarındaki askeri yığınağı dikkatleri çekti...

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi! 02:05

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi!

AYNI KÖPRÜDEN 1 SANİYE ARAYLA GEÇTİN DENDİ, 2 HGS GEÇİŞİ BİRDEN ÖDEMESİ İSTENDİ. ARA ARA HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİNİN BİR GEÇİŞ FAZLA ALDIĞINI İDDİA EDEN TAKSİCİ, BU AKSAKLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ...