#Aşkla aynı değil

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Elazığ’da suç makinesi yakalandı 00:22

Elazığ’da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı...

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır! 14:05

Dikkat! İşte Başladı! Dijital Kafesleriniz Hazır!

Dakika 2023'ün ilk haberi dijital köleliğe geçişin ilanı oldu. Dijital kimlikler aynı zamanda dijital para cüzdanı mı olacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem Yaşanmadı! 53:11

GAP’a Dikkat! 2023 HAZİRAN BELALI! Döngünün TEPE NOKTASI! Asıl Deprem

02:30 Kuantik Bükülmeyle Döngü Ne Demek? 08:11 Zaman Boyutunda Hız Nedir? 15:35 Tarık ve Şira Dünyaya Yaklaşıyor Aynı Anda! 25:20 GAP'A Dikkat Tehlike Var! 32:52 Saman Dağının Asıl İsmi Ne? 44:56 İstanbul İçin Tehdit Var..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
45:35

"Yeni Tip İnsan Modeli ve Yapay Zeka"

Yeni tip insan modeli ve yapay zeka nasıl olacak? Dünya kimler tarafından tehdit altında? Aynı milletin insanlarını neden birbirlerine kırdırıyolar ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor! Paranızı Koruyun! İstanbul'u Terk Etmeyin 1:31:41

Dikkat! Her Şey Şimdi Başlıyor! Paranızı Koruyun! İstanbul'u Terk Etme

02:04 Bu insanlarla aynı yerde olmak istemiyorum 10:55 Proje isimlere dikkat! 20:01 Türksüzleştirilmiş İstanbul yalanı 28:09 Hangi planlar imzalandı? 41:21 Din bu değildir! 47:01 Para sistemi çökecek 01:02:30 To..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı? 10:15

Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı?

Hizbullah militanlarına aynı anda düzenlenen çağrı cihazlarını patlatma operasyonu bize neler anlatıyor... Cep telefonları Akıllı cihazlar, ev aletleri Elektrikli Arabalar bomba mı? Nasıl önlem alabiliriz.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 7 gün önce
15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması  21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi 01:31

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması 21 Müftülük Personeli Adliyeye Se

Eskişehir’de, Fetö/Pdy Soruşturması; 21 Müftülük Personeli Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye gi..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..