#Aşkı sonunda

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video) 03:16

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video)

Sözler; kokunla doldu sayfalar adın gelince aklıma aşk neydi? hiç bilmezdim... yüzünden tanıdım seni bir hayatın ortasında, seni buldum ve dedim ki; sonunda.... yolları aştım, denizleri geçtim, bir kutu açtım; içinde m..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..