#Aşkın nur yengi mehmet erdem allahtan kork müzik dinle

Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti 00:20

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti

Mehmet Akbay ve Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesinde Ece Erken adeta coştu. Gezegen Mehmet olarak bilinen ünlü radyocu Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in düğün partisinde eğlence son sürat devam ediyor. Ece Erken’in keyi..

  • BETA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Çıldıracak Hande Yener'in Birinciliği Onaylandı 13:30

Seren Serengil Çıldıracak Hande Yener'in Birinciliği Onaylandı

Hande Yener ile Seren Serengil arasında yaşanan telifmetre tartışmalarına son noktayı Gezegen Mehmet koydu. Canlı yayına bağlanan Gezegen Mehmet, Hande Yener'in birinciliğini onayladı...

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..