#Aşık emrah dost gel al beni müzik dinle

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili 04:09

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıllardır uyumişum bir rüyaya dalmişum yalan dolu sözlerede asil da inanmışım şansım beni bulmadi çok denedim olmadi adam gibi sevgilida bu dünyada kalma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.916 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Sura İskəndərli - Yaram Derinden 03:17

Sura İskəndərli - Yaram Derinden

Sura İskəndərli - Yaram Derinden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Susmaz gönlümün yarası Çık gel Allahın belası Kavuşmak öyle zor değil ki Sadece iki parmak arası Yaram derinden gittin Tutamadım elinden bittim Bıktım kendimd..

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Yudum - Esmesun Ayruluk 04:57

Yudum - Esmesun Ayruluk

Yudum - Esmesun Ayruluk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce