#Aşık emrah dost gel al beni müzik dinle

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Irmak Arıcı - Söz Yaşları 02:20

Irmak Arıcı - Söz Yaşları

Söz Yaşları şarkı sözleri ile Gel her neredeysen Kimde söndüysen Doldur gömdüysen Yüreğime karlar yağdı Sen bundan sonra Anca oyalan O sevdan yalan Vallah bıktım söz yaşlarından Acıları aldım sen diye sardım Da..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Serhat - Nerden Olsun 03:18

Serhat - Nerden Olsun

Nerden Olsun şarkı sözleri ile Olmaz olmaz unut o işi Onda yok ki bu nasıl bişi Ayrı ayrı hep aynı kişi Olsun olsun diyonuz ama Sizde yok ki nerden olsunnn Aaaah Siz de yok ki nerden olsun E şimdi geldik en başına ..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın 03:19

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın

Albüm Adı:Hırsız Polis Yarım Bıraktın Şarkı Sözleri: Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Bugün ölsemde geçer Zaman geçmeyecek ..

  • Candy tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce