#Aşık emrah dost gel al beni müzik dinle

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdinand - Pakize 02:41

Ferdinand - Pakize

Pakize şarkı sözleri ile Pakize pakize hadi kopalım bu gece Pakize parYye gidiyomuyuz bu gece Pakize öp beni yut beni sev delice Pakize bu gezegeni yakalım hadi be Benden sana hayır gelmez ama sen yinede bana gel Paki..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:38:30

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir] Şaban'ın memleketinden İstanbul'a amcasının oğlunu araması için gelmesiyle başlar. Otobüsten inmesiyle tokatlanması bir olur. Uyanık bir adam, Şaban'ın cebindeki 140.000 lirayı görür v..

  • PengoTV tarafından
  • 4.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun 03:14

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun

Söz - Müzik: Elnar Xəlilov Türkçe Söz: Bilal Sonses Düzenleme: Febyo Taşel Mix & Master: Emre Kıral Yönetmen: Emrah Özbilen Kurgu & Düzenleme: Turan Onur & Ercan Küçük Mecnun şarkı sözleri ile Sevgilim senin için Sen..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..