#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz  Hala Seviyorum 04:08

Özcan Deniz Hala Seviyorum

Özcan Deniz - Hala Seviyorum Şarkı Sözleri Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Bende üzdüm sende üzdün boşverelim mi Bende küstüm sende küstün vazgeçelim mi Bende üzdüm sende ..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız 00:07

Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız

Sinem isimli kadın ve arkadaşı video görevi yaparken uyuyan sokak köpeğinin tepkisi ile karşılaştılar. Sinem'den '10 saniyede köpeği sev' görevini yapmasını isteyen kadın ve uyuyan köpeği sevmek isterken hayatının şokunu..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Adele - Rolling in the Deep 03:53

Adele - Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart Kalbimde bir ateş yanmaya almaya başlıyor Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark Alev alma seviyesine gelip, beni karanlıktan kurtarıyor Finally I can see you crysta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.570 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Yaşar İpek  Aşkım 04:37

Yaşar İpek Aşkım

Hani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez ask..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..