#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986 04:49

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiği..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Ahmet Kaya - Şiire Gazele 04:15

Ahmet Kaya - Şiire Gazele

Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim, gönül verdim, seni sevdim men Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim. Böyle bir g..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce