#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Kenan Doğulu - Bumaya 00:11

Kenan Doğulu - Bumaya

sinem makas..

Çocuklar Duymasın - 37. Bölüm - FULL BÖLÜM 2:16:09

Çocuklar Duymasın - 37. Bölüm - FULL BÖLÜM

Oyuncu Kadrosu Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ,Zeyno Günenç,Volkan Severcan,Mehmet Baran Erdoğan,Ferdi Akarnur,Melek Şahin,Alpaslan Özmol,Suzan Kardeş,Buse Sinem İreni,Alp Eren Khamıs, Öykü Güven, Şükrü Korucu,Süleyman Yağ..

Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı 00:55

Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı 00:52

Yüz Yüze 2.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı 00:50

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dur..

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı 00:51

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..