#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sezen Aksu - Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu - Vazgeçtim

Sezen Aksu - Vazgeçtim..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkaya Bakmadan Araba Sürmek 00:32

Arkaya Bakmadan Araba Sürmek

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak : Bayan Şöför Olduğunu Söylemeyeceğim :-D Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nası..

  • Cowboy tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Acele Etme 04:55

Hande Yener - Acele Etme

Eğer istiyorsa Kalp sonunu kendi seçer Aşk yaşıyorsa Yasakları deler geçer Mahkûm ettiremez Kimse beni aşktan sebep Firar serbest bende İstemeyen çeker gider Belki anlarsın Hatanı ileride Sen zaten hep yanımd..

Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama 02:31

Pet Şişelerle İnanılmaz Bahçe Projeleri Tasarlama

Kullanıp işe yaramaz diye düşündüğümüz pet şişelerle hem ilginç hem kullanışlı geri dönüşüm projeleri hazırlayabilirsiniz. Videomuzu izlerken hem dinlenecek hemde bende neler yapabilirim diye işe girişeceksiniz.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum 03:30

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum

Bugün sizlere yüzdeki tüylerimi nasil aldigimi gösterdim. Kullandigim yontemlerin bende hicbir zarari olmadi aksine cildimin daha puruzsuz oldugunu gordum.Umarim yararli bir video olmustur. 18 yasinin altindakiler mutlak..

  • Kadınca tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Zakkum - Liman 04:00

Zakkum - Liman

Sen içinde Kalan Yarası Kapanmayan Hangi Büyük Felaketi Avuttun Bende Ben Darmadağın Dünyalık Sızılarımdan Bir Tatlı Uyku Gibi Avundum Sende İkimizde Yorgunuz Akıntıya Kürekten Yeni Bir Liman Gerek Sığınmaya Denizden İki..

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Demet Şener'den  Angelina Jolie Yorumu 02:19

Demet Şener'den Angelina Jolie Yorumu

Demet Şener alnındaki damarla ilgili ;Artık buna laf etmeyin bu damar bi bende bir de Angelia Jolie de var diye konuştu....

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!! 10:06

Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!!

Referandum için Evete bende varım sen de varmısın dediği twitler üzerine Barış Atay'ın sataşmalarıyla başlayan tartışmalar bakalım sosyal medyada nasıl yankılanmış.....

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya'nın Sözlerine Barış Arduç'tan Yanıt Geldi!! 02:58

Serenay Sarıkaya'nın Sözlerine Barış Arduç'tan Yanıt Geldi!!

Serenay Sarıkaya Barış Arduç çok yakışıklı onunla birlikte rol almak isterim diyen Serenay Sarıkaya'nın açıklamalarından sonra Barış Arduç'tan açıklama geldi.Yakışıklı oyuncu,Çok Başarılı ve Güzel Bir Kadın,tabiki bende ..

  • ANKA tarafından
  • 1.558 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyetteyim Diyip Yemediği Sadece Masa Kalan Kız Makyajı 16:17

Diyetteyim Diyip Yemediği Sadece Masa Kalan Kız Makyajı

Hep başkalarının mı makyajını yapacağız biraz da kendi makyajımızı yapalım dedim kızlar? Baktım asla zayıflayamıyorum bende zayıf gözükmenin yollarını buldum buyurun gönül rahatlığıyla yanaklarınızı inceltebilirsiniz...

  • TRENDTOPIC tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boy Abdestinden Muaf 01:27

Boy Abdestinden Muaf

Koptum ya bu kadarda. Espiri mantık olmazki bende alınmadım değil hani..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Susam Sokağı Canavar Şarkısı 02:27

Susam Sokağı Canavar Şarkısı

sabah kalkınca bir canavar gördüm aynamda bir canavar vardı ama gerek yok korkmaya yatağa saklanmadım hiç ağlamadım canavar bana baktı ve şunları söyledi dedi vapa vapa vapa vapa vu vu vuuu vapa vapa vapa vapa ve du bi ..

Neslihanın O Yürüyüşü İvanayı Güldürdü! 09:07

Neslihanın O Yürüyüşü İvanayı Güldürdü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyum yürüyüşünü yaparken İvana Sert yine müdahalede bulundu ve Neslihan'ın yürüyüşündeki değişim kimsenin gözünden kaçmadı. D..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Züğürt Ağa En Komik Sahnesi 01:20

Züğürt Ağa En Komik Sahnesi

-Sen bu yağmur duasına çıkma bende herşeyi anlatırım. +Neyi anlatırsın. -Senin karıyı samanlıkta nasıl yakaladığımı... -..

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Afrika'da Ümmet İçin 'Evet' Diyor! 01:25

Afrika'da Ümmet İçin 'Evet' Diyor!

Afrikalı bir kardeşimiz; ''Hem Türkiye'nin geleceği için hem ümmetin geleceği için bende bir Afrikalı olarak ''EVET'' diyorum.'' dedi...

Afrika'da Ümmet İçin 'Evet' Diyor! 01:25

Afrika'da Ümmet İçin 'Evet' Diyor!

Afrikalı bir kardeşimiz; ''Hem Türkiye'nin geleceği için hem ümmetin geleceği için bende bir Afrikalı olarak ''EVET'' diyorum.'' dedi...

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi! 05:35

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yine jüriden övgüler aldı. Kemal Doğulu ise herkesin farklı olmak için aynı şeyleri yaptığı şu ortamda sen gerçekten fa..

  • ANKA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı! 11:05

Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Damla Gezen, Bahar Candan'ı övünce Bahar bu durumu ters anladı ve Damla'ya sert çıktı daha sonrada burada pek rastlanır bir durum değil bende ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce