#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşim Salkım Gülben Ergen İç Çamaşırı Mankenliği Yaparken Ben Şarkı Söylüyordum 18:39

Yeşim Salkım Gülben Ergen İç Çamaşırı Mankenliği Yaparken Ben Şarkı Sö

Laf Bende Kalmasın programında Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım; Gülben Ergen'in, Yeşim Salkım'a karşı açtığı dava hakkında yorum ve değerlendirmelerde bulunuyorlar. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza..

  • BETA tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Doğulu Ve Neslihan Atagül Boşanıyor Mu Gıpta İle Bakılan Çift Boşanıyor Mu 03:56

Kadir Doğulu Ve Neslihan Atagül Boşanıyor Mu Gıpta İle Bakılan Çift Bo

Laf Bende Kalmasın programında Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım; Kadir Doğulu Ve Neslihan Atagül'ün boşanma ve ayrılık dedikodularına dair yorum ve değerlendirmelerde bulunuyorlar. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yapara..

  • BETA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal Ve Emina Sandal Çiftinden Açıklama Boşanıyoruz 10:04

Mustafa Sandal Ve Emina Sandal Çiftinden Açıklama Boşanıyoruz

Laf Bende Kalmasın programında Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım; Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın ayrılık kararına dair yorum ve değerlendirmelerde bulunuyorlar. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Ab..

  • BETA tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Morgül'ün Yaşama Sevinci 00:14

Yılmaz Morgül'ün Yaşama Sevinci

Yılmaz Morgül'ün yaşama sevincinin ceyreği bende olsa 2 üniversite bitiririm sanırım. Tiksinçle izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

İzlerken Rahatlatan Video 10:23

İzlerken Rahatlatan Video

Size izlerken rahatlatan video sundum . Umarum hosunuza gitmisdir .Yeni katildim. Bana destek olan her kese tesekkur edrim. Bana destek olan her kese bende destek olacagim!..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım 01:15

Muharrem İnce Vatandaştan Böyle Para İstedi: Ateşleyin Bakalım

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya mitinginde halka seslenerek Bende para yok. Ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz..

Çocuğua Böyle Yüzme mi Öğretilirmiş 00:58

Çocuğua Böyle Yüzme mi Öğretilirmiş

Arapların bazıları çocuklarına yüzmeyi böyle öğretiyor. Videoyu izleyince bende çok şaşırdım. Böyle yüz mi öğretilir Belkide bu yöntem sonrası çocuk hayat boyu yüzmekten korkacak...

  • mızmız tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canımı Canına Katarcasına Vol2(Komik Dans) 00:48

Canımı Canına Katarcasına Vol2(Komik Dans)

Abla ne kullanıyorsa bende istiyorum yalnız dansın şarkıyla uyumu muhteşem değil mi ...

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metin Şentürk'ün Yaran Nasrettin Hoca Fıkrası 00:47

Metin Şentürk'ün Yaran Nasrettin Hoca Fıkrası

Metin Şentürk abimiz, birinden duyduğu fıkrayı bizlerle paylaşmak istemiş. Bende onun aracılığı ile sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım sizi güldürecek mi ?????..

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair 09:44

Sebile Ölmez Saçlarımı Nasıl Uzattım Abhair

Kadını bir anda değiştiriyor gerçektende. Bu saçların biraz kesilmesi şart, arada uçurum olunca korkunç duruyor herkeste olduğu gibi bende de. Muhtemelen pembe yapabilirim ya da hiç boyatmam. kestirmeyeceğim ki size birk..

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video) 04:57

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video)

Halil Sezai - Sonbahar Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle 08:50

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle

Herkese merhabalar , bu videomda özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj videosu hazırladım iki farklı ruj önerisi ile birlikte. yorumlarda çok fazla isteniyordu özel gün makyajı bende çekmek istedim tabiki :)..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim 16:35

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim

Bugünün Makyajı herkesin aa ben yapamam diyip asla yapmadığı ama bi oturuşta kolayca yapabileceği - kimisi için günlük, kimisi için Gece makyajı sayılabilecek bir örnek makyaj. İnanın bende makyaj yapmayı vaoooov s..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

NAZAN ÖNCEL - HOKKA 03:30

NAZAN ÖNCEL - HOKKA

Kuş mu uçtu gitti kafesinden Bilsem kapatırdım kapıları geceden Giyindim çıktım koştum peşinden Gördüm ki herşey gitmiş yerinden Kime anlattın dertlerini Kimlerle geçirdin günlerini Kimler ısıttı ellerini Kimler ..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım 17:06

Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım

Son bir kaç aydır Youtube da epey popüler olan bu konsepti I tried following Jaclyn Hill makeup tutorial yani Jacyln Hill'in makyajını yapmaya çalıştım ı bende yapmak istedim.Rezil olmaktan korkmakla beraber çok eğl..

Stil Baykuşu Yaz Makyajı ve Saçı 19:03

Stil Baykuşu Yaz Makyajı ve Saçı

Havalar bir türlü düzelmesede yaz başladı ve tatil sezonu açıldı. Bende sizelere yazın kullanabileceğiniz kolay, pratik ve doğal makyaj ve saç nasıl yaparız bunu göstermek istedim...

Stil Baykuşu Kaş ve Bıyıklarımı Nasıl Alıyorum 11:55

Stil Baykuşu Kaş ve Bıyıklarımı Nasıl Alıyorum

EVDE KAŞ VE BIYIK NASIL ALINIR diye sordunuz bende kendi yöntemlerimden size bahsetttim umarım beğenirsiniz..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..