#Aşık emrah sinem yara yara bende müzik dinle

Doktor Civanım  Doktor Kemal'in Köye Gelişi 01:49

Doktor Civanım Doktor Kemal'in Köye Gelişi

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Uyuz Etmeyin Adamı 03:46

Doktor Civanım Uyuz Etmeyin Adamı

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle 1:15:42

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle

Filmin Konusu: Meşhur bir şarkıcı olan Tatlıses, hayranı olan genç kız Hülya'ya bir görüşte aşık olur ve derhal evlenme teklif eder. Teklifi ciddiye almayan kız, devamlı yapılan bu teklifler karşısında sinirlenmekte ve e..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle 1:27:00

Mavi Mavi İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Kerim (İbrahim Tatlıses), okul servisi yapan yoksul bir minibüs şöförüdür. Bir gün bir tartışma sonucu şımarık bir zengin kız olan Sibel (Hülya Avşar) ile karşılaşır. İlk bir-iki karşılaşmada yıldızları ba..

  • KAPALI SET tarafından
  • 10.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoksul  Kemal Sunal (1986) Türk Filmi İze 1:16:53

Yoksul Kemal Sunal (1986) Türk Filmi İze

Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık old..

  • PengoTV tarafından
  • 8.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:13

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Tokatçı izle, Tokatçı full izle, Tokatçı hd izle, 10 Mart 1983 gösterimli merhum kemal sunal filmlerinden tokatçı ile devam ediyoruz. Hasan ağanın kızını yangın bir şekilde aşık olan saf ve temiz huylu osman kızı alamayı..

  • PengoTV tarafından
  • 17.292 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüman Kadın Harika Rusça Şarkı Söylüyor 03:08

Müslüman Kadın Harika Rusça Şarkı Söylüyor

Bu müslüman kadına aşık olmamak elde değil herkesi büyüleyen kadını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucak İsteyen Melül Köpek 00:15

Kucak İsteyen Melül Köpek

Kucağa Girmek için suratı asık köpeğin , mutlu anları.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle 1:25:47

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Hapisten çıktıktan sonra, Çeşme'ye sürgüne gönderilen genç adam, orada bir kıza aşık olur. Bu arada genç adamı takip eden ve öldürmek isteyen bir de kabadayı vardır. genç adam iki olay arasında kalmıştır. ..

Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne 04:53

Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Pınar'a masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Ali, Buse'ye öyle bir oyun oynuyor ki! Buse ile Ali'nin fotoğrafını internette gören Pınar, Ali'ye bir türlü inanmak istemez. Ali ise kendisinin suç..

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual 02:13

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Cazibeyi Adnan Oktar'da Gören Kediciğin Dansı 03:26

Cazibeyi Adnan Oktar'da Gören Kediciğin Dansı

Adnan Oktar hocasına tutkun ve aşık olan Beril Koncagül'ün güzel bakışlı dansı adeta büyülenmiş gibi dans ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Bakışlı Seksi Kediciğin Kıvrak Dansı 03:26

Güzel Bakışlı Seksi Kediciğin Kıvrak Dansı

Adnan Oktar'a tutkun ve aşık olan seksi kedicik Beril Koncagül'ün güzel bakışlı dansını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle 1:47:28

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle

Gerçek Öpücük Film Konusu Başarılı bir metin yazarı olmasına rağmen Josie asıl isteğinin muhabirlik olduğunu söyleyince ona bir teklif gelir. Hayalini kurduğu işte ilk görevi eski okuluna gidip öğrenci kılığında dönemin ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kıskanırız 02:48

Neden Kıskanırız

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım, birine söz söylesen, KOPARIRIM O DİLİNİ TERBİYESİZ!!!! Kimi der ki, kıskanmayan aşık mı olur? Kimi de ben asla kıskanmam, kıskanmak mı, ay ne demone! Herkes kendince bir şey dese d..

Neden Flört Ederiz 02:36

Neden Flört Ederiz

Flört ilişkilerin fragmanı ama film o kadar iyi mi? Aşk dediğin laftır derler, peki hakikaten aşk laftan mı ibaret? Onu bunu bırak da neden flört ederiz? Sen de yorumlarını aşağıya yaz, bağlantıda kalalım. ;) Flört e..