#Aşık mustafa zengin bu yolun yolcusu müzik dinle

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Bulunmaz Uşak 03:30

Bulunmaz Uşak

Zengin bir ailenin uşağı olan Göksel ailenin Avrupa'ya üç aylığına tatile gitmesini fırsat bilerek kendini köşkün sahibi olarak tanıtır; ama beklemediği olaylar gelişecektir...

Cambaz Kız 02:18

Cambaz Kız

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Gelinlikle Suya Atlayarak Zor Anlar Yaşayan Kadın 00:58

Gelinlikle Suya Atlayarak Zor Anlar Yaşayan Kadın

İçkiyi fazla kaçırınca akıl edemiyolar o gelinlikle atlayınca ölme riskin var.Zengin kafalı insanlar bazen akıl edemiyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak 00:39

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Helikopter ile Gelip Hamburger Almak 01:43

Helikopter ile Gelip Hamburger Almak

Avusturalya'da bir firma sahibi hamburger almak için helikopter yolladı. Siparişi alıp havalanan helikopter böyle görüntülendi..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nikah Memuruna Şaka Yapmaya Kalkan Damadın Sonu 00:29

Nikah Memuruna Şaka Yapmaya Kalkan Damadın Sonu

ideoda afacan damat adayımız diğer törenlerden de özenmiş, bir komiklik yapmak istemiş. Genelde nikah memurlarımız zengin düğünlerinde dakikalarca bekletilen ve anlamsız şaklabanlıklar yapan kişilerdir ama burada paran y..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayran Kalacağınız Krka National Parkı 03:15

Hayran Kalacağınız Krka National Parkı

Hırvatistan'da bulunan Krka bölgesi koruma altında. Krka National Park oldukça büyük bir park, birbirinden farklı yedi sekiz noktanın birleşmesiyle oluşuyor. Park adını Krka nehrinden alıyor, 1985 yılında Ulusal Park ila..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytan ve Deccal'i Anlatan Film 15:22

Şeytan ve Deccal'i Anlatan Film

Şeytanın Avukatı. Bir çok film şeytanı ve onun gizemini konu edinmiştir. Ama bu film diğerlerinden farklı olarak şeytanın bir çok sırrını ortaya döküyor. Bu sırlarını öylesine derin bir şekilde karşımıza çıkarıyorki bazı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Karşı Karşıya Film İzle 2:03:18

Karşı Karşıya Film İzle

Zengin bir ailenin evladı olarak doğan Jo Tae babasının ölümünden sonra yönetici olmak zorunda kalır. Jo Tae Varlıklı hayatından sıkılmış ve nefsinin kurbanı olmuştur. tekarsiv kısa bir sürede bir çete kurar. Aksiyon ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Dostum Film İzle 1:52:02

Can Dostum Film İzle

Can Dostum hd izle, Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir..

  • Tv Series tarafından
  • 25.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakın Tehdit Film İzle 1:40:31

Yakın Tehdit Film İzle

Film, evli bir çiftin dört suçlu tarafından rehine tutulması ve bu esnada eve giren hırsızların olaya dahil olmalarını konu ediniyor. Zengin ve huzurlu bir hayat süren Miller ailesinin yaşamı, evlerine giren soyguncuları..

  • Tv Series tarafından
  • 2.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Dj Genco - Sen Parfüm Ben Esrar Kokarım 03:02

Dj Genco - Sen Parfüm Ben Esrar Kokarım

Dj Genco namı değer Ceyhan Prensi Genco , yumurta kaplarıyla donatılmış stüdyosunda hayata ve onu seven kıza isyan ediyor. . Not: Bunu seven zengin kız varsa , videoyu yükledikten sonra bende isyana gidiyorum...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı 01:19

İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı

İki Yalancı 1. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan Serkan ve Duygu, gönüllerine..

Dolunay 1. Bölüm Fragman 01:04

Dolunay 1. Bölüm Fragman

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olu..

 Adası Olan 10 Türk 02:36

Adası Olan 10 Türk

Zengin olmak pek çok insanın hayali.. Çalışmak zorunda olmadan gezmek, eğlenmek, daha güzel arabalara binip daha güzel evlerde oturmak elbette bir çok kişinin aklından geçmiştir. Ancak öyle insanlar var ki, sahip oldukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..