#Aşıl kanlı kafes müzik dinle

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü 01:40

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü TERÖR örgütü IŞİD üyelerine yönelik dün 2 ayrı noktada düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu operasyonlar ile kentte kaos ortamı oluşturmayı hedefleyen kanlı saldırılar önlendi...

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu 04:17

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Pencere açıldı Bilal Oğlan piştov patladı Varın bakın kanlı da Bilal yine kimi hakladı Allı yemeni Bilal Oğlan pullu yemeni Bir bahçeden bir bahçeye salla yemeni Ben sana varmam Bilal O..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda 01:21

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda TÜBİTAK desteğiyle cep telefonu uygulamaları üzerine çalışan girişimci, kanlı darbe girişimini insanlara anlatmak için iOS ve android işletim sistemlerind..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbeyi Faiz, Borsa Ve Döviz Hareketleriyle Başarmaya Çalışıyorlar 02:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbeyi Faiz, Borsa Ve Döviz Hareketleriyle Baş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 dolarla satın aldıkları, eli kanlı canilerle gerçekleştiremedikleri darbeyi faiz, borsa ve döviz hareketleri üzerinden başarmaya çalışıyorlar. dedi...

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

Ahmak Atlayışın Sonu ! 00:08

Ahmak Atlayışın Sonu !

Kendini yaz kampında olduğunu düşünüp aptalca ,atlayan genç DELİ-KANLI ahmak..

  • Cowboy tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..

Pencere Kenarında Oturan Kedinin Sincap İle Karşılaşması 00:36

Pencere Kenarında Oturan Kedinin Sincap İle Karşılaşması

Görüntülerde kedi ile sincabın soğuk bir havada arada cam varken nasıl ciddi savaş verdiklerini gösteriyor. Sincap soğuk kanlı.....

  • JokerS tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kumsal Baskını Tanıkları İle Röportaj izle 03:22

Kumsal Baskını Tanıkları İle Röportaj izle

Nevin Erdoğan ve Emine Değirmencioğlu'nun Kanlı Noel ve Kıbrıs'ta yaşanan iç savaş hakkındaki röportajı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi! 01:35

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi!

150'den fazla sivilin öldüğü İdil’de onlarca masum çocuk da hayatını kaybetti. Esad’ın kanlı saldırısında Abdulhamit El Yusuf isimli bir babanın ikiz çocukları da ölenler arasında... Acılı baba çocuklarını elleriyle topr..

Kadın Parası Yemeye Dayanamamak 01:27

Kadın Parası Yemeye Dayanamamak

Filmin Adı: Kanlı Para Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Kadir İnanır, Ekrem Bora Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Sanki Dünyalar Benim Olmuştu 00:58

Sanki Dünyalar Benim Olmuştu

Filmin Adı: Kanlı Para Yönetmen: Natuk Baytan..

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilimi Çıldırtan Patlama Şakaları Yaptım! 06:40

Sevgilimi Çıldırtan Patlama Şakaları Yaptım!

Merhaba arkadaşlar, sevgilim bana en son yapmış olduğu kanlı adet şakası ve hamileyim şakaları üzerine artık intikam vakti gelmişte geçiyordu bile. Bugün sevgilime seri bir şekilde onu çıldırtacak şakalar yapıyorum. Bu h..

  • JET TV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları 00:53

Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları

Arda Turan adından çok söz ettiren bir futbolcu olduğu gibi artık aynı zamanda da bir sosyal medya fenomeni. Arkadaşlarıyla eğlenirken, sevgilisiyle sarılırken ya da sıradan bir zaman diliminde fotoğraflarını paylaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Yarbay Kendini  Rehber  Olarak Tanıtmış 03:25

Fetö'cü Yarbay Kendini Rehber Olarak Tanıtmış

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde en kanlı talimatları verdiği belirlenen eski kurmay yarbay Özcan Karacan'ın memleketi Antalya'da saklandığı dönemde, kendini rehber olarak tanıttığı ve akrabalarına dahi izini belli etm..