#Aşıl kanlı kafes müzik dinle

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu 03:33

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu

Game of Thrones serisinde herkesin ele geçirmek için kanlı bıçaklı olduğu Demir Taht'ın bir replikasını hazırlayan kişi, oldukça basit bir video ile nasıl şarj istasyonuna çevirdiğini aşama aşama anlatmış...

Göğsünde Ütü Bile Taşıyabiliyor Çok Heyecanlanırsam Durmuyor 01:39

Göğsünde Ütü Bile Taşıyabiliyor Çok Heyecanlanırsam Durmuyor

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Mehmet Kanlı'nın, bazı metal eşyalar vücuduna yapışıyor. Mehmet, göğsünde ütü bile taşıyabiliyor...

Balta Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:23:59

Balta Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Bir turist grubu New Orleans'ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley'in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında d..

  • PengoTV tarafından
  • 17.548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1 2:16:01

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1

Inside: 2. Dünya Savaşı, savaşın en kanlı dönemine tanıklık etmiş gazi ve vatandaşların yaşadıklarını, onların gözüyle saniye saniye sizlerle buluşturuyor. Savaşın soğuk yüzünü, tüyler ürperten çatışma sahnelerini, hayal..

  • PengoTV tarafından
  • 2.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıl Dönmesi Nedir 00:51

Kıl Dönmesi Nedir

Kıl dönmesi, kuyruk sokumundaki kılların ter bezlerindeki açıklıklardan içeri doğru girerek cilt altında bir kist oluşmasıyla oluşan bir hastalıktır. Belirtileri kirli, kanlı ve kokulu akıntılardır...

  • NABIZ tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Topraklar Lümpenlere Terk Edilemeyecek Kadar Mübarek Yerlerdir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Topraklar Lümpenlere Terk Edilemeyecek Kadar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu topraklar, millete silah doğrultan darbecilere, sokakları savaş alanına çeviren vandallara, eli kanlı terör örgütlerine, kalemşorluk yapan lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarek yerlerdir. ..

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Call Of Duty WW2 17:31

Call Of Duty WW2

2 DÜNYA SAVAŞI ANLATAN 60 İLE 65 MİLYON İNSANIN ÖLDÜĞÜ İNSANLIK TARİHİNİN EN KANLI SAVAŞIDIR KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ İYİ SEYİRLER DİLERİZ SHAREfactory™ https://store.playstation.com/#!/tr-tr/t..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

İsrail Katliamına Karşı Türkiye Tek Yürek 01:57

İsrail Katliamına Karşı Türkiye Tek Yürek

İşgalci devlet İsrail'in kanlı eli Gazze'deyken, Türkiye'nin tüm kentlerinden de protesto sesleri yükseliyor...

Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı 01:49

Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da..

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da sadece blutv’de!..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 6 Ocak Ichabod Crane, kendini bulunduğu mevkinin düzenini sağlamaya atayan, esrarengiz bir adamdır. Bir gün yaşanan kanlı cinayet vakaları silsilesini çözmek..

  • Cowboy tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..