#Aşıl kanlı kafes müzik dinle

12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın 03:51

12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın

Metal müziğin efsane gruplarından Korn'un basçısı 12 yaşında bir çocuk. Tye Trujillo yaşıtlarından çok çok daha öte bir yeteneğe sahip ve konserlere çıkıyor. Grubun asıl basçısının hastalanması nedeniyle yerini alan Tye,..

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu 03:39

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 29 Ekim'de açılacak Ankara YHT Garı Projesi'nin asıl mimarlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, ol..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kola İçerken Hissettiğim - Aslında Olan. 00:24

Kola İçerken Hissettiğim - Aslında Olan.

Kola İçerken Hissettiğim - Aslında Olan...

  • Cowboy tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Asiller Böylemi Yıkanır ! BENİ YIKA 00:15

Asiller Böylemi Yıkanır ! BENİ YIKA

Köpeğin asil duruşu yıkanırken..

  • Cowboy tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Rusya Türkiye Üzerinden Azerbaycan ve Gürcistan'ı Saf Dışı Bırakmaya Çalışıyor' 09:26

'Rusya Türkiye Üzerinden Azerbaycan ve Gürcistan'ı Saf Dışı Bırakmaya

Amerika’nın eski Bakü Büyükelçisi Matthew Bryza, Rusya-Türkiye yakınlaşmasına farklı bir bakış açısı getirdi ve Rusya’nın asıl amacının Türkiye’yi kullanarak Gürcistan ve Azerbaycan’ı daha fazla kontrol altına almak, ayn..

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

Tv'de Yok!!Eser Westin Büyük Üzüntüsü 01:28

Tv'de Yok!!Eser Westin Büyük Üzüntüsü

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı yarışmacısı Eser West adada kaybettiği nişan yüzüğünü bir türlü bulamadı. Survivor 2017'ye gönüllüler takımından katılan Francesc Eser West'in asıl mesleği öğretmenliktir. Kameramanlık, ed..

  • ANKA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkler Neden Aamir Khan'ı İzliyor!! 04:21

Türkler Neden Aamir Khan'ı İzliyor!!

Mumbaili müslüman bir ailenin oğlu olan Aamir Khan'ın internetteki filmlerinin tıklanma sayısı baya fazla.Peki özellikle Türkiye'de bu kadar sevilmesinin ve takip edilmesinin asıl nedeni ne olabilir!!..

  • ANKA tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Survivordan Sonra Parayı Bulan Yarışmacılar! 01:40

Survivordan Sonra Parayı Bulan Yarışmacılar!

Tanınsınlar yada tanınmasınlar asıl hatrı sayılır paraları Survivor yarışmalarından sonra elde eden yarışmacılar.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilber Ay Eşi'ne Hakaret Edip Kavga  Edenlere  Veryansın Etti! 11:44

Dilber Ay Eşi'ne Hakaret Edip Kavga Edenlere Veryansın Etti!

Ünlü sanatçı Dilber Ay'ın eşine yapılan saldırıların asıl sebebi neydi?Tüm detaylar ve bilinmeyenleri Dilber Ay Renkli Sayfalar magazin programına canlı yayına bağlanıp anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı! 02:40

Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı!

İçimizdeki düşmandan dışardaki düşmanlara Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirme tüyoları verildi.Bu haberleri okuyunca düşmanı dışarda aramaya ne gerek var asıl düşman içimizde diye düşünmemesi imkansız insanın...

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet Yıldız 21:13

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet

İçinde bulunduğun bataklıktan çıkmak ister misin ? Yaşadığın hadiselerde bunalıma giriyor ve Allah ile bağında bir problem olduğunu mu düşünüyorsun.. İşte tüm dertlerine derman olacak ''LATİF'',''KESİF'' dersi... Dünya h..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Hayaller ve Hedefler Engel Tanımaz ( Müthiş Başarı ) 00:42

Hayaller ve Hedefler Engel Tanımaz ( Müthiş Başarı )

Asıl Engelliler, Karşılarına Çıkan Engeli Geçemeyenlerdir. Engellilerin Sabrına ve Azmine Hayran Olmamak Elde Değildir...

Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..