#Aşırı hızlanan yarışçılar

Jimmy Fallon ve Jennifer Lopez'den Muhteşem Eğlenceli Dans Kapışması 06:19

Jimmy Fallon ve Jennifer Lopez'den Muhteşem Eğlenceli Dans Kapışması

Jimmy Fallon'ın programına katılan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'den eğlenceli anlar. Çantadan çekilen kartta yazan eylemlere uygun şekilde dans etmeye çalışan ikiliden izleyeni aşırı eğlendiren bir kapışma...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanılmaz Gerçekçi Kurt Çizimi 02:28

İnanılmaz Gerçekçi Kurt Çizimi

Time lapse görüntüleriyle aşırı gerçekçi kurt çizimine tanık oluyoruz. Resim yapan sanatçılar öylesine eserler ortaya koyuyorlar ki, resim değil de, fotoğraf olduğu konusunda şüpheye düşüyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris'teki Engin Altan Düzyatan ve Hayranlari 00:26

Paris'teki Engin Altan Düzyatan ve Hayranlari

Geçtiğimiz günlerde Paris'e giden Diriliş dizisinin Ertuğrul'u hayranlarının aşırı ilgisiyle karşılaştı ve onlarlı kırmayarak hatıra resmi çektirdi...

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

Otel Transilvanya Tek Parça İzle 1:31:31

Otel Transilvanya Tek Parça İzle

İnsan dünyasından uzakta bir üst düzey işletme işleten Drakula, bir çocuk tatil yerini keşfedip sayının genç yaşlı kızına düştüğünde, aşırı korumalı moda geçiyor...

Evde, balkonda çiftçilik gelişiyor 01:10

Evde, balkonda çiftçilik gelişiyor

Enverde adlı şirketin geliştirdiği LED aydınlatma sistemli dikey çiftçilik aparatı ile Mumbai'de insanlar balkonunda salonda sebzesini salatasını yetiştiriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 2.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

Uçuş Müdürünü Terlikle Döven Milletvekili 01:22

Uçuş Müdürünü Terlikle Döven Milletvekili

Hindistan Havayolları, business class bileti olmasına rağmen, ekonomi sınıfı uçmak zorunda kalmasına öfkelenerek nöbetçi müdürü terliğiyle döven aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması! 09:09

İrem Derici'den Şoke Eden Estetik Açıklaması!

Son günlerde verdiği aşırı kilolarla gündemde olan İrem Derici'den kendisine kilo alması yönünde öneride bulunanlara çok kızıyor...

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı 02:20

Çin'de Bebeğin Karnından Bebek Çıktı

Çin'in Huaxi eyaletinde karnındaki aşırı şişlikten dolayı hastaneye kaldırılan iki yaşındaki bir erkek bebeğin ikiz kardeşine “hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuğun midesinde büyüyen ikiz kardeşi bir operasyonla çıkarıldı..

Survivor 2017 - 58.Bölüm Fragmanı - Adem ve Sabriye'nin Büyük Kavgası 01:36

Survivor 2017 - 58.Bölüm Fragmanı - Adem ve Sabriye'nin Büyük Kavgası

2017 de birbirlerine olan aşırı kollamacı tavırları ikili arasında aşkmı var dedikoduları konuşulurken, bu hafta Sabriye ve Adem arasında büyük kopmalar yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Nejat İşler'in Dublör Oyunu Hastanede Bitti 09:38

Nejat İşler'in Dublör Oyunu Hastanede Bitti

Nejat işler aşırı alkol tüketiminin sonucu soluüu yine hastanede aldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın 01:58

Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın

Bazı insanların çok zevk alacağı ancak bazılarının ise aşırı iğrenç, hatta bugüne kadar izleyeceği en iğrenç bir video bu. Daha genç gözükmek için alnına dolgu yaptıran 41 yaşındaki Nong Guang isimli bu kadın zaman içind..

İnsanı Hipnotize Edici Görüntüler 10:00

İnsanı Hipnotize Edici Görüntüler

İzlerken insanı hipnotize edip aşırı bir tatmin duygusu uyandıran görüntülerden oluşan muazzam video...