#Aşırı hızlanan yarışçılar

Maşa İle Koca Ayı - Maşa Bir Şef 25:28

Maşa İle Koca Ayı - Maşa Bir Şef

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki tatmin edici süreci ortaya koyuyor 01:23

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki ta

Bu timelapse görüntüleri, bir at sahibinin evcil hayvanlarının kışlık paltolarını tıraş ederken geçirdiği tatmin edici dört saatlik süreci göstermektedir. Maryland Boonsboro'da yaşayan at, Cushing hastalığına sahiptir, b..

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor 00:48

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor Petrovsko-Razumovskaya istasyonunda olay kameraya yakalandı. Görüntüler, bunun nedeninin kadının kendi telefonuna olan aşırı cazibesi olduğunu gösteriyor - keli..

  • PengoTV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk 06:54

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk

Google Translate ile anlaşan bir çift düşünün anna ve mürsel 'in ilginç aşk hikayesi tek bir kelime bile ingilizce bilmeyen mürsel internette amerikalı anna 'ile tanışır ve hemen amerikaya ucak bileti alarak yola çıkar v..

  • PengoTV tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sel Sularının Keyfini Çıkarmak 00:29

Sel Sularının Keyfini Çıkarmak

Ukrayna'da aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen selde bir genç kadın şişme yatağı ile keyif yapmış. Genç kadın sel sularında tatil havası estirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu 02:55

Bursa’da sağanak yağış sele neden oldu

Bursa’da yaklaşık 20 dakika süren aşırı yağmur ve fırtınada araçlar sular altında kalırken, meyve bahçeleri ve sebze tarlaları zarar gördü...

Maşa İle Koca Ayı -  Sıkılma! Çizgi - Film İzle! 4:00:00

Maşa İle Koca Ayı - Sıkılma! Çizgi - Film İzle!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sıcaklara Çözüm Bulan İnşaat Ustası 09:30

Sıcaklara Çözüm Bulan İnşaat Ustası

Sıcaklarda duvar örme işinde çalışan inşaat ustası aşırı sıcaklarda bunalınca kendine ilginç bir çözüm bulmuş. Hem çalışmış hem serinlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnatçı Motosikletliyi Deviren Sel Suları 01:09

İnatçı Motosikletliyi Deviren Sel Suları

Nepal'de aşırı yağışlar sel sularını beraberinde getirmiş. Motosikleti ile sel sularından geçmeyi deneyen motosikletli ölümden dönmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor 04:43

Sıcaktan Bunalan Hayvanlar Buzlu Besinlerle Serinliyor

Kocaeli Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde barınan hayvanlar, aşırı sıcaklarda buzlu besinlerle serinliyor. Hayvanların en sevdiği yiyecek ve meyveler özenle hazırlanıp, derin dondurucu da saklanarak günün belirli saatler..

Karşıdan Karşıya Geçerken Boğulma Tehlikesi Geçiren Vatandaş 00:35

Karşıdan Karşıya Geçerken Boğulma Tehlikesi Geçiren Vatandaş

Aşırı yağmurlardan yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş az daha boğuluyordu. Su dolan çukuru fark etmeyen vatandaş neredeyse boğuluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir 05:31

Uzmanından sık mangal uyarısı- Mide kanserine neden olabilir

İzmir Kent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Necdet Yetim, Türk kültürünün sevilen lezzeti mangalın sık yapımıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yüksek ateşe maruz kalan yiyeceklerin aşırı tüketilmesinin doğru olmadığını ..

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor 01:13

İslam Düşmanlığını Fransız Siyasetçiler Körüklemeye Devam Ediyor

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi'nin Lideri Marine Le Pen, ülkede kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını ve camilerin kapatılmasını istedi...

Park Yerine Tepeden İnen Araba 00:19

Park Yerine Tepeden İnen Araba

Aşırı hız yapan araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, tepeden hızla gelip aşağıdaki park alanında duran arabalara çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı 01:33

ABD'de 15 Milyon Kişi Susuz Kaldı

Amerika'nın iç kısımları kutup soğuklarıyla baş başa kaldı. Aşırı kar ve buzlanma doğal afete dönüştü. 15 milyon kişi susuz kaldı. Hastaneler operasyonlarını kısıtladı. ABD Başkanı Biden, Teksas'ta Büyük felaket ilan e..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta 01:16

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta

Rusya Federasyonu’na bağlı Komi Cumhuriyeti’nin SSCB döneminde madencilik alanında önemli kentlerinden biri olan Vorkuta'nın oblast bölgeleri, SSCB’nin dağılmasından sonra madencilik alanında sıkıntılı günler yaşamaya ba..

Sel Suları ile İnatlaşmanın Sonu 00:22

Sel Suları ile İnatlaşmanın Sonu

Aşırı yağışlar nedeniyle su dolan köprü altına ısrarlar aracı ile girmek isteyen sürücü inat etmiş. Köprü altına giren sürücü aracı ile sel sularına gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 3 yıl önce
'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü 01:12

Tennessee Eyaletinde Sel Felaketi- 4 Ölü

ABD’nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville’de meydana gelen aşırı yağışların neden olduğu selde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti...

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu 00:31

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık- 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu

Kazakistan’da olağanüstü kuraklık yaşanıyor. Ülkenin Kızılorda ve Mangistau bölgelerinde aşırı sıcaklık ve kuraklık nedeniyle yaklaşık 2 bin büyükbaş hayvan telef oldu...

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor 00:47

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor

Kanada'da aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sıcaklar beraberinde orman yangınlarını da getirirken, yangınlar yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Lytton'da halkın tahliye edilmesine karar verild..

Şehir göle döndü 02:42

Şehir göle döndü

RİZE 1 HAFTA ARAYLA İKİNCİ KEZ FELAKETİ YAŞADI,,, AŞIRI YAĞIŞ YÜZÜNDEN DERELER TAŞTI,,, SEL GEÇTİĞİ YERİ ENKAZA ÇEVİRDİ. ARTVİN'DE DE BENZER MANZARA VARDI. MADDİ HASAR BÜYÜK. TEK TESELLİ İSE CAN KAYBI OLMAMASI.....

Çöl sıcakları geliyor! 02:31

Çöl sıcakları geliyor!

KAVRULUYORUZ. SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HEPİMİZİN ORTAK DERDİ AŞIRI SICAKLAR.. ÜSTELİK KAÇIŞ YOK. ZİRA UZMANLARDAN SICAK AMA DAHA DA SICAK OLACAK UYARISI GELDİ. EYYAMI BAHUR YANİ ÇÖL SICAKLARIYLA BİRLİKTE DERECELER 40'I GÖST..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..