#Aşırı kolay bonibonlu kurabiye tarifi

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Bebek Kurabiyesi Yapımı 09:53

Bebek Kurabiyesi Yapımı

Şeker Hamurundan Bebek Kurabiyesi yapımını bu video da sizler için anlattım. Butik kurabiyecilik yapmak isteyenler kesinlikle bilmesi gereken bir kurabiye modelidir. Ayrıca bu kurabiye modeli ile sevdiklerinize yeni doğa..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YAPILIR ? 02:41

ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YA

Kanalıma hoş geldiniz arkadaşlar.nKanalımda sütlü tatlı tarifleri , şerbetli tatlı tarifleri , kurabiye tarifleri , kek tarifleri , çorba tarifleri ve yemek tarifleri gibi bir çok nefis yemek tariflerine ulaşabilirsiniz...

Direksiyonu Bırakıp Dans Eden Şişman Abla 00:32

Direksiyonu Bırakıp Dans Eden Şişman Abla

Aşırı mutlu bir gününde olan şişman ablamız bunu seyir halindeki aracından çıkarak ve dans ederek kutlamak istiyor. Ancak arabadan inmesi kolay olan ablamızın tekrar geriye binmesi pek kolay olmamışa benziyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

3 Farklı Örgülü Saç Modeli 08:38

3 Farklı Örgülü Saç Modeli

Evde kolayaca yapabileceğiniz kolay sac örgü modelleri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu 04:39

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

Evde güzellik adına bilmeniz gereken kolay ve pratik 10 farklı ipucu ve öneri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Örme Tokası 02:58

Saç Örme Tokası

Uzun zamanlarınız alan saç örme işlemi artık çok kolay! Saç Örme Tokası çok kolay ve pratik şekilde saçlarınızı örmede yardımcı olabilir. Bizi izlediğiniz için teşekkürler,Ürüne ulaşmak için yorum bırakmayı lütfen unutma..

  • Kadınca tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli - Beze Bay Bay 02:06

Kukuli - Beze Bay Bay

ŞARKI SÖZLERİ BEBEKTİN BİR ZAMANLAR MUHTAÇTIN KOCA BEZE DOLDURURDUN ALTINI AĞLARDIN BÜTÜN GECE ARTIK KOCAMAN OLDUN POPONDAKİ YÜK SANA AT GİTSİN ONU ÇÖPE GEZ, KOŞ, EĞLEN, RAHATLA SESLEN ANNENE HEMEN ÇİŞİM VAR! ÇİŞİM VAR! ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı 00:32

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı

Kamapp Mesajlaşma ilk yerli Messenger ; Kolay. Güvenli. Güvenilir mesajlaşma. Dünyanın her yerindeki telefonlarda Kamapp'la hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz*, olarak yapabilirsiniz. Kamu uygulaması (..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 17:06

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiLirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n6. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..