#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Kendisini Müziğin Ritmine Fazla Kaptıran Hatun 00:19

Kendisini Müziğin Ritmine Fazla Kaptıran Hatun

Dans ederken Kendinden geçen hatunun dansı Çok ritimli hareketleri...

  • Cowboy tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçine Micheal Jackson Kaçan Hacı Dayı 00:26

İçine Micheal Jackson Kaçan Hacı Dayı

Şimdiye kadar bir çok Micheal Jackson taklidi izledik. Ancak bu hacı dayının müthiş Micheal Jackson dansı görülmeye değer...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obez Kadın İzleyenleri Şaşırttı 02:24

Obez Kadın İzleyenleri Şaşırttı

Yetenek Sizsiniz İngiltere'de yarışan Emma Haslam adlı kadın, jüriye direk dansı yapacağını söylediğinde kimse bu performansı beklemiyordu. Danstan sonra tüm jüri üyelerinden evet oyu alan kadın, daha adından çok söz ett..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Über Ajdar Taklidi (Joker Abdül) 01:53

Über Ajdar Taklidi (Joker Abdül)

Ajdar dansı diye bir şey var ve birileri bunu izleyip, taklidini yapıyor. dünya çok garip bir yer, biri burdan beni cımbızla çekip alsa keşke.....

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çinden Yani Dans Akımı 01:38

Çinden Yani Dans Akımı

Çinde, etrafta artık bu dansı çok göreceğiz ama daha bizim ülkeye ulaşmadı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Erkek Arasındaki Dansına 01:04

İki Erkek Arasındaki Dansına "Tost" Diyen Didem Soydan, Eleştirilere A

İki erkek arasındaki dansı sonrası çok konuşulan model Didem Soydan, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Soydan, Magazin seviyor oluşunuz sizi bu kadar salak yapmak zorunda değil dedi...

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) 05:09

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix)

Cem Pilevneli - Serseri (VALNTN Remix) Dinle serserinin fikri belli hepsi koşar vurmak için çakar bam güm oğlanlar korkar karışan ortamlar aslanlar ağır yürür sırtı ceket takım jilet çorap beyaz bıyıklı tarz çok demez ..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..