#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:34

Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Hiç şüphesiz yaptığım enn nefis kurabiye tariflerinden birisi. Tarif defterinizde mutlaka olmalı arkadaşlar,çok ama çok güzel, eminim sizler de çok seveceksiniz. Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Malzemeler; 125 gr. t..

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Abdest Aldıran Musluk 01:28

Abdest Aldıran Musluk

Adeta insana abdest aldıran musluk Güzel ve komik şaka izleyin ,çok güleceksiniz..

Pratik Kahvaltı 01:30

Pratik Kahvaltı

pratik sabah kahvaltısı hazırlamak.Çok güzel hemde pratik..

Ayna Projeksiyon 02:01

Ayna Projeksiyon

çok güzel projeksiyon işi ve teknoloji..

Toprak - El Ele Olsak Dinle 05:24

Toprak - El Ele Olsak Dinle

Toprak - El Ele Olsak Dinle. Söz-Müzik Yıldız Tilbe çok güzel bir düzenleme ve güzel bir yorum.....

  • Candy tarafından
  • 1.576 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Akımı 07:06

Çirkinden Güzele Dönme Akımı

Çirkinden Güzele Dönme Akımı COK BEGENiYLE iZLEDiNiZ ( ÇiRKiNDEN GÜZELE DÖNNE AKIMI ) EGLENMEK iÇIN PAYLASIN PiŞMAN OLMAYACAKSINIZ GÜZEL VE NESELi BiR VİDEO.ŞİMDİDEN TESEKÜRLER..

  • Kadınca tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..