#Baba ve kızın Çok güzel dansı

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle 1:41:26

Lego Ninjago Filmi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi 00:58

Rüzgar Erkoç'lara Evlilik Yaradı Bakın Erkoçlar Nasıl Yükseldi

27 Eylül'de Tuğba Beyazoğlu ile hayatını birleştiren Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyaz..

  • BETA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu 01:18

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu

Oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gece görüntülendi. Güzel oyuncu, İstanbul’dan taşınacağı yönünde çıkan haberler hakkında, Neden böyle bir şey yazdılar anlamadım. Biz sadece yazları oraya gidiyoruz. Belki ileride kızımın ..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Poşe Yumurta ve Çılbır Yapımı 07:48

Poşe Yumurta ve Çılbır Yapımı

2 adet yumurta 2 çorba kaşığı sirke 1 adet açma 2 çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsak 1 çorba kaşığı tereyağı 1 dolu tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz Suda yumurta yaparken en önemli kısım, yumurtanın suda dağılm..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..