#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek ! 05:00

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek !

Kuşkusuz her insan güzel görünmek ister. Güzel görünmenin önemli bir parçası da fit ve fazlalık kiloları olmayan bir vücuda sahip olmak. Günümüzde hazır gıdalardaki tüketimin artışı ve insanların edindiği düzensiz beslen..

  • Kadınca tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Dans Et Eğlen Alkışla  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:23

Dans Et Eğlen Alkışla Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Haydi gül neşelen, bugün en güzel günün Dans et, zıpla,eğlen bugün senin doğum günün Haydi mumları üfle, bir dilek tut düşündüğün Şarkı söyle neşelen, bugün senin doğum günün İyiki doğdun la la la Mutlu yıllar la la la ..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017 10:02

Futbol En Komik Anlar Salak Futbolcular 2017

futbol,futbol hareketleri,futbol kavgaları,futbolda komik anlar, futbol thug life,futbolist,futbol vine,futbolda ölüm,futbol skills,futbol çalımları, futbol komik anlar,futbol kazaları,futbol oyunları,futbol animasyon,fu..

  • OFSAYT tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..