#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü 02:35

Bi̇rce Akalay, Sarp Levendoğlu’yla Anılınca Resmen Çılgına Döndü

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu eski eşi Sarp Levendoğlu’nu hala unutamayıp takip ettiği yönünde çıkan haberler hakkında UçanKuş TV’ye özel açıklamalarda bulun..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Coşkun - Loy Loy 03:59

Ankaralı Coşkun - Loy Loy

Şarkı Sözleri Ankarali Coskun - Loy Loy Sözleri Başındaki poşularda loy loy Başındaki poşularda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Sevdim ise ben sevdimde loy loy Sevdim ise ben sevdimde..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi 04:16

Burcu Binici Hakkında Çıkan Aşk Dedikodularına Bakın Ne Dedi

Burcu Binici dün akşam bir mekan açılışında görüntülendi. Adı aşk dedikodularına karışan Güzel Oyuncu hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Dün akşam bir mekan açılışında görüntülenen güzel oyuncu Burcu Binici, geçti..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu 04:54

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu

Akmerkez’de objektiflere yansıyan Emine Ün soruları samimi bir şekilde cevapladı. Güzel sanatçının neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Emine Ün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Soruları yanıtlayan Ün, yılbaşını ailesi ile..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi 01:52

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır dün akşam Daha filminin galasında görüntülendi. Güzelliğiyle göz dolduran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ve aşk hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu Gökçe Bahadır dü..

  • BETA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.515 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Adriana Lima'yı Ne Kadar Tanıyoruz - İşte Adriana Limanın Az Bilinen Hayat Hikayesi 08:31

Adriana Lima'yı Ne Kadar Tanıyoruz - İşte Adriana Limanın Az Bilinen H

Moda dünyasının gözde isimlerinden Adriana Lima son dönemde ülkemizde de oldukça fazla ilgi görüyor. Bunun sebebi ise Adriana Lima'nın son iki birlikteliğini yaşadığı erkeklerin Türk olması... 38 yaşındaki güzel model A..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..