#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne 01:32

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne

Hüzünlü Vedam kanalı sizlerin sayesinde gelişiyor ve daha fazla kişiye ulaşıyor. Her gün sizlere video izletmek bizi mutlu ediyor ve bu işi daha da çok sevdiriyor. Sizin güzel yorumlarınızı gördükçe bu işi sürdürmeye d..

Magazin D 10 Temmuz 2018 Hande Erçel'in Beğeni Rekoru Kıran Fotoğrafları 07:20

Magazin D 10 Temmuz 2018 Hande Erçel'in Beğeni Rekoru Kıran Fotoğrafla

Güzel oyuncu Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı ve hayranları tarafından en çok beğenilen fotoğrafları ....

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle 1:41:05

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak 18:44

Nehirde Dedektör İle Altın Aramak

NEHİRDE DEDEKTÖR ile ALTIN ARAMAK !! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Aksu nehrinin çekilen sularının arasında nehir yatağında metal dedektörü ile altın arama videosu çektik. Çok farklı ve güzel şeyler bulduk ..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Kalabalığın Soliste Sörf Sürprizi 00:33

Çılgın Kalabalığın Soliste Sörf Sürprizi

Kalabalığın üzerine balıklama atlayan solisti arasında sörf yaptıran izleyici solisti sahneye çok güzel bırakıyor...

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgi..... 00:45

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgi.....

MAŞAALLAH ne mutlu bu sevgiyle , merhametle çocuklarını yetiştiren ailelere. Değerler kavramını yaşlara göre aşılamakta çok güzel..

  • PengoTV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Champions Tanıtım Fragmanı 02:22

Champions Tanıtım Fragmanı

Champions Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Komedi Dizisi 8 Mart Perşembe Günü NBC'de Başlıyor » Oyuncular: Anders Holm, Andy Favreau, Mindy Kaling Vince her bekar rüyasını yaşıyor. Brooklyn'deki beşinci en büyük spor ..

Denizin Altında Motor Kullanmak! (Efsane Alet) 12:48

Denizin Altında Motor Kullanmak! (Efsane Alet)

DENİZİN ALTINDA MOTOR KULLANMAK!! (EFSANE ALET) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Kemer'de Moonlight Water Sports da çok güzel bir cihaz denedik. Seabob isimli aletle suyun altına girip yunuslar gibi yüzdük. Si..

  • JET TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu - Dila Kent 10:05

Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu - Di

Havuzda Lav Var Havuz Oyunları Yarışmalar Eğlenceli Çocuk Videosu Dila Kent. Havuzda lav var oynadık. Havuz da Yarışmalar yaptık. Komik anlar yaşadık.Eğlenceli ve çok güzel bir video oldu iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 7.053 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tırmanhanesi -  Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen 11:33

Burçlar Tırmanhanesi - Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen

Uzun zamandır beklediğinize değdi ve size benim çok begendiğim bir video ortaya cıktı. BURÇLAR TIMARHANESİ GIYBET... Serdar Ortacın şarkısından esinlenerek aklıma gelen video uzun ve güzel oldu... Ama unutmayın amacımız ..

  • JET TV tarafından
  • 306 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eğlenceli Çocuk Şarkısı – Kukla 04:35

Eğlenceli Çocuk Şarkısı – Kukla

Ponti ve Tonti dolaşmaya gitmeden önce sevdikleri oyuncakları, giysileri, meyveleri, kalem, kitap ve boyaları çok güzel bir çantaya yerleştiriyor...

  • ÇocukTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Evde Pul Biber Yapımı 03:05

Evde Pul Biber Yapımı

1 kolye kuru acı kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 kolye kuru acı ve kırmızı biberi ipinden ayırıp mutfak doğrayıcısına koyun. Eğer ben pul biberimde tohum istemiyorum derseniz robota koymada..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Mia And Me - 2. Sezon 3. Bölüm 23:05

Mia And Me - 2. Sezon 3. Bölüm

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!!! Bu felsefe çok özel dostlukları olan Mia, Mo ve Yuko'ya ait! Bu videoyu izleyin ve Centopia'daki en güzel ve en eğlenceli dostluğu keşfedin!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Herkese Pasta 03:59

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Herkese Pasta

Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi'nin 2. Sezon 24. Bölümü'nde; Kahramanlar Günü için herkes çok güzel iyilikler peşindedir. Marinette ise her sene yaptığı gibi babasına makaron yaptırır. Ancak bunun az olduğunu düşünür v..

  • ÇocukTV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..