#Baba ve kızın Çok güzel dansı

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti 16:10

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti

Behzat Ç.'nin kadrosunda yer alan güzel oyuncu Belçim Bilgin yeni imajıyla çok konuşuldu. Tüm bu gelişmelerin ardından 'Studio 11' dergisi için objektif karşısına geçen Bilgin, sarı saçlarıyla görenleri şaşırttı. 'The Ha..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bademli Hira Tatlısı Tarifi 04:02

Bademli Hira Tatlısı Tarifi

Hira Tatlısı İçin Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ + eritilmiş tereyağı karışımı 1 su bardağı irmik 1 su bardağı + gerekirse ekstra 1-2 yemek kaşığı un 1 paket kabartm tozu 1 portaka..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Okan Bayülgen Bıraktım Dedim Evimin Önüne Gelip Pankart Açtılar 04:08

Okan Bayülgen Bıraktım Dedim Evimin Önüne Gelip Pankart Açtılar

Okan Bayülgen çok güzel bir hayat yaşadığını belirtirken yaşadıklarının çoğundan magazincilerin haberinin bile olmadığını söyledi. Peki yeniden evlenecek mi? Bırakıyorum demesinin ardından neler oldu. Tüm soruların yanıt..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Ninja Kaplumbağalar - 1987 01:00

Ninja Kaplumbağalar - 1987

Ninja Kaplumbağaları pixelleştirme sanatıyla 8 bit sample ile düzenlemişler. Bence çok güzel olmuş lan...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslı Hünel Birbirlerine Güvenmişler Ki Evlenmişler 02:00

Aslı Hünel Birbirlerine Güvenmişler Ki Evlenmişler

Yakın Arkadaşı Aylin Coşkun'un Düğününe Aslı Hünel Eşi Savaş Yurtsever İle katıldı. Çifte Mutluluklar Dileyen Hünel: “ Aşk Çok Önemli Güven Ve Sadakat Eklenirse Daha Güzel. Birbirlerine Güvensinler. Güvenmişler Ki Evlili..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi 00:56

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi

Aslışah Alkoçlar Dün Akşam Kız Arkadaşıyla Bebek’te Görüntülendi. Kız Kıza Eğlenmeye Çıktığını Söyleyen Alkoçlar, “Çok Güzel Projelerle Geliyorum” Dedi. Aşçılık Üzerine Bir Yer Açacağını Belirten Aslışah Alkoçlar, “Hayat..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Evgar'ın Yeni İmajı 02:39

Demet Evgar'ın Yeni İmajı

Güzel oyuncu Demet Evgar imaj değiştirdi! Yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu muhabirlerimizin sorularını yanıtladı. Radikal bir değişiklik yaparak sarışın olan Demet Evgar, görenleri bir hayli şaşırttı...

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Lazanya Tarifi 11:23

Lazanya Tarifi

Yarim kilo dana Kiyma Lazanya yapraklari (haslanmiyandan) 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi domates sosu(domateste rendelenebilir) tuz karabiber tozbiber kurunane Kasar peyni..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Yılmaz Erdoğan Vizontele'ye Godfather Benzetmesi Yaptı 02:24

Yılmaz Erdoğan Vizontele'ye Godfather Benzetmesi Yaptı

Songül Öden'in Lal Hayal oyununu ,izlemeye gelen Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ilgili duygularını paylaştı. Vizontele beklentisi sorusuna Godfather'lı benzetme yaptı...

  • BETA tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Marşta inovasyon yapılır mı? 02:28

Marşta inovasyon yapılır mı?

ayatın her alanında yapılacağı gibi marşta da inovasyon yapılır, hem de yapılınca çok güzel olur. Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinden harika bir çalışma, ağzınıza yüreğinize sağlık gençler... Hayatınızın her anında, her a..

  • JET TV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse 00:26

Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse

Corona virüs salgını nedeniyle kronik hastalığı olanlar ve yaşlı olan insanların evlerinden çıkmaları büyük bir risk oluşturuyor. Bu yüzden de yaşlı insanların evde karantina altında kalmaları büyük önem taşıyor. Böyle o..

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Pasion Turca just wanna have fun!! 01:01

Pasion Turca just wanna have fun!!

Pasion Turca just wanna have fun! We will soon get back to normal & have a lot of fun again all together. Let's all amile a bit now :) Yüzümüzde ufak bir gülümseme olsun. Güzel günler çok yakında. Pasion Turca'dan sevgil..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel) 01:22

4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel)

Bir zamanların önemli müzik grubu 4 Yüz, en önemli şarkıları “kız kıza gezelim bu gece, çıtırlara bakalım laf atalım” şarkısını coronavirüs’e çok uyumlu olduğu için yeniden seslendirmiş. Güzel iş çıkmış, izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 268 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi 02:38

Yalancı Acı Badem Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta akı, 1 su bardağı çiğ badem, 1 su bardağı fındık içi, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 tutam tuz. ********************* Uzun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 19 Mayıs tatiliyle haftasonunu birleşti..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var 01:54

Okan Bayülgen- Ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon ta

Okan Bayülgen: Bir klasik müzik icra eden sanatçının Instagram’da 1 milyon takipçisi olması çok güzel ama her gün ölü hayvanları tokatlayan kebapçının 30 küsur milyon takipçisi var…..