#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kalben - Kalp Hanım 03:36

Kalben - Kalp Hanım

Kalp Hanım Şarkı Sözleri İle Ayıp etmişim, Kayıp etmişim, Her güzel şeyi kırıp dökmüşüm Ben çöpmüşüm, Ben çökmüşüm. Denizin bittiği yerde sahil evleri. Ben biterim sen başla ey sevgili, Ey sevgili. Gittiğimde eşyalar ..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın 03:16

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimiz Görmek, beraber olmak seninle Çok güzel belki ama düşlemek bambaşka Tenin almış beyaz..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi 01:53

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi

Araban ovasında başlayan ve beyaz altın olarak tabir edilen pamuğun hasadında sona yaklaşıldı. Pamuk hasadı bu sene üreticisinin yüzünü güldürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinin bereketli ovasında yetişen ve halk arasınd..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..