#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatımızı Karartan 11 Korku 03:38

Hayatımızı Karartan 11 Korku

Bu videoda hayatımızı karartan korkuları bir araya getirdik. Bağlanmaktan korkmak, cereyanda kalmaktan korkmak, çok gülmekten korkmak, çişinin gelmesinden korkmak, taksimetrenin çok yazmasından korkmak... Bunlar bizi hep..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kürek İle Dayak Yedim Minecraft Survival Server Faruk İle Bölüm 1 35:13

Kürek İle Dayak Yedim Minecraft Survival Server Faruk İle Bölüm 1

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere faruk bey ile çok istenilen minecraft survival serisine başladık çok eğlenceli geçti bu arada bizi takip etmeyi ve abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu 02:04

Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu

Çok sayıda ülke terörizme destek olduğu gerekçesiyle Körfez’in bu küçük ülkesiyle ilişkilerini kesti. Amerika tartışmanın daha fazla içine girerse çok şey kaybedebilir..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi 06:03

Samsunlu Gençten Yeni Devlet Bahçeli Taklidi

1 Kasım seçimlerinde en çok yara alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyanın gündeminde. Samsunlu bir gencin, Bahçeli taklidi yaptığı video ise en çok izlenenler arasına girmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüzdanını Çalanları Kucaklayıp Çöpe Atan Adam 03:16

Cüzdanını Çalanları Kucaklayıp Çöpe Atan Adam

Son zamanlarda çok meşhur olan, cüzdan düşürme, para düşürme vs. şakaları çok moda oldu. Bu kardeşimiz biraz farklı yapmış bu şakayı. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Gerçekten Var Olan 5 İnanılmaz Kadın 02:47

Gerçekten Var Olan 5 İnanılmaz Kadın

Çoğumuz normal bir hayat yaşasak da, dünyada ilginç yaşantı ve özelliklere sahip bir çok insan var. Yalnız bazı insanlar var ki, hakikaten çok acayip,iginç ve garip. İşte onlardan bir kaçı;..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey 04:13

Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey

Bu videoda fazla kilosu olanların anlayacağı türden sorunları derledik. Çok terlemek, insanların seni kilolu diyerek tanımlaması, tok olduğuna inanmamaları, sağlıklı beslenmek istediğinde rejim yaptığını düşünmeleri, yan..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugay - Arızalı 03:38

Tugay - Arızalı

kalmadı yara bende bi tutam yok acı sızı ibaresi dün boynumu büktü ama şimdi okunmuyor esamesi sürmedi çok uzun özümü acı buruk ifadesi bundan böyle gelirmi hüzün bilmem ama nazını çekemem Yeniden sevemem gönül arızalı Z..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım 04:15

Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım

agliyorsun degilmi biliyorum sevgilim yanlizlik cekilmiyor goruyorsun degilmi seviyorsun sevgilim sakliyorsun degilmi sende bana asiksin biliyorsun degilmi sessizce agladim kimseler kimseler gormeden geceler dar ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..