#Baba ve kızın Çok güzel dansı

Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

İşte Teröristlerin Başına Yağan Tsk Füzeleri 00:27

İşte Teröristlerin Başına Yağan Tsk Füzeleri

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e yaptığı ÇNRA atışları böyle görüntülendi. ÇNRA T-122, Roketsan tarafından geliştirilen çok maksatlı ve çok namlulu roketatar olarak tanımlanıyor...

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Marvel Vs. Capcom Infinite  Launch Trailer  PS4 01:39

Marvel Vs. Capcom Infinite Launch Trailer PS4

The PSX 16 event was able to play a finger in the mouth of all of us. The long-lasting rumor revolves around the new Marvel. Capcom 4, Marvel, etc. Capcom: Infinite is real. The pleasing part was much more than seeing t..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evin İçinde Hoverboard İle Gezen Bebek 00:42

Evin İçinde Hoverboard İle Gezen Bebek

Yeni nesil bebeler teknoloji ile büyüyorlar. Çok mu şanslılar yoksa bir çok zevkten mahrum mu kalıyorlar orası muamma...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır 02:00

Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır

Manuel tedavi yöntemi hasta iyi bir şekilde muayene edildikten sonra uygulanır. Manuel tedavi, hafif ve orta seviyeli boyun ve bel fıtıklarında çok yararlı bir tedavi yöntemi. Fakat çok ilerlemiş boyun veya bel fıtığında..

  • NABIZ tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Cilt Kanserinde Risk Faktörleri Nelerdir 01:02

Cilt Kanserinde Risk Faktörleri Nelerdir

Travmalar cilt kanseri açısından en önemli risk faktörü. Bu travmaların en çok açık bölgelerimizde gözükmesi güneşin bu travmaların başında olduğunu gösterir. Güneşin içerdiği ultraviyole ışınlar insan derisinin hücreler..

  • NABIZ tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Destiny 2  Official PC Launch Trailer 02:11

Destiny 2 Official PC Launch Trailer

From the makers of the acclaimed hit game Destiny, comes the much-anticipated action shooter sequel, Destiny 2. Experience an all new cinematic story campaign, innovative cooperative gameplay, and intense competitive mul..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Huzursuz Bacak Sendromu Nedir 01:21

Huzursuz Bacak Sendromu Nedir

Huzursuz bacak sendromu tam anlamıyla bir hastalık gibi algılanmıyor. Toplumda pek çok kişi var. Bacaklarda ağrı, uyuşma, karıncalanma benzeri bir hisse neden oluyor. Özellikle bacak istirahatteyken kişide bacağı hareket..

  • NABIZ tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Kerimcan Durmaz Bana Makyaj Yaptı 27:18

Danla Bilic - Kerimcan Durmaz Bana Makyaj Yaptı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:45

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Konservatuarda jazz öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen filmde öğretmen oldukça fazla zor biridir herşeyden tatmin olmaz ona karşı daha hırslı bir öğrenci birbirlerine çok zıt düşeceklerdir. Yapım :2014 Filmleri İMDB ..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Ameliyat Sonrası Boyun Fıtığı Tekrarlar Mı 00:49

Ameliyat Sonrası Boyun Fıtığı Tekrarlar Mı

Ameliyat sonrası boyun fıtığının tekrarlama ihtimali çok azdır. Bel fıtığından sonra fıtığın tekrarlama ihtimali boyun fıtığına göre daha fazla olsa da yine de çok düşüktür...

  • NABIZ tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Protezi Ameliyatı Sonrası Ne Tür Komplikasyonlar Oluşabilir 00:45

Diz Protezi Ameliyatı Sonrası Ne Tür Komplikasyonlar Oluşabilir

Diz protezi çok hassas bir ameliyattır. Belli bir süre içinde ideal şekilde tamamlanması hedeflenir ancak en çok korkulan komplikasyon protezin iltihaplanmasıdır. Uygulama sırasında yapılan teknik yanlışlara bağlı olarak..

  • NABIZ tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Sevgilisinden Ayrıldıktan Sonra Mutluymuş Gibi Davranan Kız Makyajı 16:31

Danla Bilic - Sevgilisinden Ayrıldıktan Sonra Mutluymuş Gibi Davranan

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Evde Nasıl Yoğurt Mayalanır 07:20

Evde Nasıl Yoğurt Mayalanır

Çok pratik ve çok basit bir tarif denemeden sakın geçmeyin..

Müslüm Gürses - Seneler 05:32

Müslüm Gürses - Seneler

Müslüm Gürses Seneler Dinle Şarkı Sözleri : Nasıl gelip geçti bunca seneler Farkına varmadan bir rüya gibi Bazen mutlu oldum bazen dert küpü Akıp akıp gittim deryalar gibi Nasıl gelip geçti bunca seneler Çok şeyle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor 02:54

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor

Zonguldak’ta benzin istasyonu işleten Murat Tanyeli, bir süre önce aldığı horozu beslemeye başladı. Tanyeli, adını Abdi koyduğu horozunu 6 ay evde besledi. Bir buçuk yaşına giren Abdi, Tanyeli'nin işlettiği benzin istasy..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce