#Babalara geldik

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Şenay- Sev Kardeşim 03:28

Şenay- Sev Kardeşim

Şenay - Sev KardeşimnnBak kardeşim nElini ver bana nGel kardeşim nNeşe getirdim sana nAl kardeşim nYe, iç, gül, oyna nnSar kardeşim nKolunu boynuma nSev kardeşim nCanım feda yoluna nTap kardeşim nTüm insanlara nDünyaya g..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı 02:07

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Evde, otobüste, iş yerinde, sokakta... Teknoloji dört bir yandan etrafımızı kuşatmış durumda. Üstelik sadece bizleri değil, çocukları da! Telefon ve bilgisayar, çocuklar için modern çağın oyuncakları ve çocuklar bu oyunc..

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi 00:34

Serdar Kuzuloğlu Bu Kez Kendinden Örnek Verdi

CNN TÜRK'te yarının gençlerinin konuşuldu Gündem Özel programına konuk olan teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, anne babalara çocuklarına 'gelecekte bir şey olamayacaksın' baskısı yapmamaları gerektiğini söyledi. Konu içi..

Baba Nedir 03:48

Baba Nedir

Baba, Türk Dil Kurumu'nda çocuğu olan erkek olarak tanımlanır. Ama kimi zaman babalık biyolojik değil kazanılan bir unvan olarak da karşımıza çıkar. Baba gibi ise tavırları, bir işin piri ise, ortamın en komik, en eğlenc..

Babanıza Söylediğiniz En Büyük Yalan Nedir Röportaj 02:20

Babanıza Söylediğiniz En Büyük Yalan Nedir Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara babanıza söylediğiniz en büyük yalan ne sorusu sorulmuş. Bakalım babalara ne gibi yalanlar söylenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebeğinin Altını Değiştiren Babanın İğrenç Şovu 00:16

Bebeğinin Altını Değiştiren Babanın İğrenç Şovu

Babalara bebek emanet edilmez diyenleri boşa çıkaran adam işi biraz abartmış ve izlerken midelerimizi bulandırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arabasındaki Karı Çocuğu ile Temizleyen Baba 00:08

Arabasındaki Karı Çocuğu ile Temizleyen Baba

Sosyal medyada yayınlanan babalara neden çocuk emanet edilmemeli paylaşımlarına bu videoda eklenmeli.....

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Fobiler Neden Kaynaklanır 01:03

Fobiler Neden Kaynaklanır

Fobiler kimi zaman olumsuz bir deneyimle başlayabileceği gibi kimi zaman da olumsuz bir deneyim olmadan gelişir. Çocukken herhangi bir ebeveynin bir fobiye sahip olması çocuğun o durumdan ya da nesneden kaygı duymasına s..

  • NABIZ tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..