#Babası kıldırdı

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..

Kızıma Dokunma Film izle 1:49:29

Kızıma Dokunma Film izle

Oscar, 1991 yılında John Landis tarafından çekilmiş komedi filmi. Filmde başrollleri Ornella Muti ve Sylvester Stallone paylaşmaktadır. Aynı isimli film Oscar'ın tekrar çekimidir. Yönetmen: John Landis Yıl: 1991 Oyuncula..

  • PengoTV tarafından
  • 7.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu 00:51

Özcan Deni̇z Kötü Haberi̇ Galada Aldı Apar Topar Hastaneye Koştu

‘Öteki Taraf’ filminin galasını yapan Özcan Deniz, babası Sadık Deniz'in rahatsızlığı nedeniyle gösterim sonrasında apar topar mekanı terk etmişti. Ünlü oyuncu, babasının sağlık durumu hakkında konuştu. Özcan Deniz, Mery..

  • BETA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YKS maratonu koşuyla başladı! 04:32

YKS maratonu koşuyla başladı!

Kütahya'da Ecem Taşdemir’e destek olmak isteyen babası, annesi ve halası Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girdi. Aynı okulun farklı sınıflarında sınava girdiklerini ifade eden baba İbrahim Taşdemir, “Kızıma destek ..

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Timsah bakıcısının elini kapınca… 01:21

Timsah bakıcısının elini kapınca…

Bir anlık hatayla elini timsaha kaptırdı. Kurtarmak için çocuklardan birisinin babası atıldı...

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı 01:03

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı? Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmam..

Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Ezgi ve Eda kayboldu! 01:59

Ezgi ve Eda kayboldu!

ÖNCE 16 YAŞINDAKİ EZGİ ARDINDAN DA YAKIN ARKADAŞI EDA ORTADAN KAYBOLDU. POLİSLER KIZLARIN İZİNİ SÜRERKEN, GENÇ KIZLARIN BİRLİKTE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ. EZGİ KARATEKELİOĞLU'NUN GÖZÜ YAŞLI BABASI BAKIN KIZINA NASIL SE..

Ortalığı karıştıran afacan! 01:26

Ortalığı karıştıran afacan!

BABASI İNDİ ARACI KİLİTLEDİ...

DÜĞÜN YOLUNDA FECİ KAZA 01:12

DÜĞÜN YOLUNDA FECİ KAZA

OTOMOBİLİN TIRLA ÇARPIŞTIĞI KAZADA DAMADIN ANNE VE BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ..

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak yaşamını yitirdi! 01:01

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak ya

Amasya’da, oyuncağını almak isterken üzerine düşen baza kapağının altında kalıp, ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bahar Karadayı (7), son yolculuğa uğurlandı. Bahar için Şeyhcui Camisi’nde cenaz..

Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER! 02:40

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER!

Büyükçekmece’de 21 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen cinayetin davasında öldürülen genç kızın babası, Ben olayı bilseydim şimdi sanıkların yerinde ben olacaktım. Şikayetçi değilim dedi...

Feride 1971 Türk Filmi İzle 1:38:17

Feride 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Eğlence düşkünü ünlü bir cerrahın zorla evlendiği kasabalı kıza âşık oluşunu anlatır. Kemal, bir gün babasından gelen ani bir haberle kasabaya gider. Babası hayatını düzene sokacağını düşünerek Kemal’i kasabadan ..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:03:18

Yedinci Hayat - Seven Sisters Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Kızını Vermek İstemeyen Baba 00:17

Kızını Vermek İstemeyen Baba

Kızını isteme merasiminin gerçekleşeceği anlarda kapının çalmasını bekleyen kız babası, kızını vermeye pekte gönlü olmadığını belirtircesine hareketler yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti 02:33

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde krom madeninde meydana gelen göçükte 1 operatör hayatını kaybederken, ekipte bulunan 16 madenci ise kendi çabalarıyla kurtulmayı başardı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından cansız b..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..